Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Libidóhiányt mennyire kell komolyan venni?
Egy 18 éves lányról van szó. (nem én vagyok az!)
Sportol, egészségesen él. Gyakorlatilag csak nagyon ritkán jön szexuális hangulatba. Azt mondta, hogy fiatalabb korában gyakrabban izgult fel.
Nem volt még orgazmusa sem, nem is nagyon szokott masztizni. Néha b párnázik"
Egyébként kimondottan szexi teste van. Nagy kerek cicik (szépen is állnak, nem lógnak, nem Kelet-Nyugat tájolásúak), formás popó, lágy nőies vonások. Azt mondja mély hangja van, de szerintem ez marhaság. Dögös, és mézédes az orgánuma. Csak nem olyan vinnyogós/rikácsolós mint sokaknak.
Szóval nagyon "tutajos" a csaj, ha ez számít.
Hosszan tart a menstruációja, és hullik a haja, ezek még olyan jelenségek, amiket sikerült megtudni tőle.
Tapasztalat? Kinek mi okozta?
lehet sima önismeret hiány is.
mivel nem ismeri ezt a fajta örömöt ezért nem is hiányzik neki.
kimaradt nála az önfelfedezés.
pozitív visszaigazolással operálnék nála.
csak ehhez ugye ki kell derítened,hogy mi az ami számára az igazi öröm forrása és azzal jutalmazod amiért megtesz neked ezt meg azt,ami közben egyre jobban megismeri önmagát is.
ha tényleg ennyire fullos nő akkor lehet megéri a sok vacakolást.
Nagyon.
Hosszan tart a mensike, mikor is sok haj kihullik közben, tutajos a lány, nagyon szép, ritka orgazmálással, akkor is csak a párna.
Egyébként mi a kérdés?
Nem szed. 2 hónapig próbált, de csak rosszabb lett.
Utolsó! A kérdés: Önmagában a libidóhiány is olyan fontos tünet, amit komolyan kell venni, és külön megemlíteni orvosnál?
Amúgy SOHA nem volt még orgazmusa.
Először az legyen megállapítva,hogy tényleg libidóhiány áll a dolgok mögött. Ha nem masztizik sűrűn annak ezer oka lehet. Honnan vetted,hogy tényleg libidóhiánya van? Keveset szeretkezik a párjával,vagy mi? Nem értem.
Valamint egyik válaszodban azt reagáltad,hogy "ha a nőknek van igazi trsztoszteronja". Már miért ne lenne? Ennyire nem ismered az alap biológiát?
De szerintem ne zaklassatok orvosokat a hipochondriával. Ugye tudod az mit jelent?
17-es, olvasd el újra amiket írtam. Libidóhiány: Nem ébred benne szexuális vágy, nem szokott megkívánni senkit. Nincs pasija.
Amúgy nem hipohondria: Menstruációs gondok, hajhullás. Ez már 3 éve tart neki.
Tesztoszteront meg úgy tudtam h csak a herék képesek szintetizálni. Mivel a nőknek nincs heréje, így teszto sem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!