Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, a férfiak komolyan nem fektetnek elég hangsúlyt az előjátékra?
Le vagyok döbbenve azon amit a haveri körből hallok időnként. Tényleg ilyenek a pasik?
Sorolom a sztorikat a teljesség igénye nélkül az elmúlt pár hétből:
Haver 1.) 2 év után szól a barátnőm, hogy hát neki több előjáték kéne, mert így nem indul be és néha fáj neki. Miért nem szólt előbb?
- Oké, rávezethette volna a lány is, de hogy nem jut eszébe ez magától?!
Haver 2. ) Annyira hevesen szexeltünk, hogy majdnem elszakadt a fitymafékem.
- Annak nem lenne szabad elszakadnia, ha megfelelően nedves a leányzó és be van rád indulva.
Haver 3.) Úgy megdugtam X csajt, hogy kicsit vérzett neki.
- Bravo, valószínűleg ugyanaz, mint a 2-es pont.
Nem ragozom és nem kezdem el fényezni magam, hogy mi mennyire máshogy csináljuk a párommal, de tényleg ilyen béna a többség? Nem akarom elhinni.
Valoban nem nagy hangsulyt fektetnek rá. Én inkább azt hiányolom, hogy hangulatba jöjjek. Sokszor nincs meg az érzés, de ha simizne, izgatana, belejönnék. Mondtam már neki, de szerintem azt hiszi, h csak arra az egy-egy menetre gobdoltam akkor. És legközelebb megint kevés elöjátékot kapok.
Most pont azon agyalok, hogy vezessem rá, h ne bántsam meg, mert amugy meg figyelmes, és ha mondok vmit, azt megteszi.
Kedves 9-es válaszoló!:D
Érzem, hogy sértődöttség vezérelt a kommented megfogalmazásában, mert férfiként érintve érezted magad a témában. Lehet magadra ismertél vagy pont rágalmazva érezted magad, mert te nem viselkedsz így. Bármelyik is volt a kommentem, akkor is azokra az esetekre szólt, amire a kérdező kíváncsi és nem úgy általánosságban az összes férfiról meséltem. Én tapasztaltam ilyen eseteket, hogy így viselkednek férfiak, ha rosszul esik másnak, ha nem tapasztalunk ilyeneket és ez számunkra is sértő. Egy ilyen poszt alatt én témához kapcsolódó választ igyekeztem adni, még úgyis, ha más számára nem tetszést vált ki, attól még valós a tapasztalat és a mögötte való negatív élmény és érzések.
Reagálva arra is,amit írtál:
"Kedves utolsó tehát azt állítod <--- sehol sem állítottam ilyet, nem ez volt a téma! hogy a férfiak figyeljék a nők igényeire, de persze ez fordítva ne történjen meg? <--- ezt sem állítottam és szintén nem ez volt a téma. Ez aztán egy normális hozzáállás. Gratulálok" <---köszönöm, de mihez is?:D
Ha a kérdező azt kérdezi, hogy nők, ti mennyire figyeltek a férfiak igényeire, akkor azt fejtettem volna ki részletesen, hogy hogyan próbálom ezt megvalósítani. A kérdés, mivel nem ez, így nem erről írtam és nem tudom miért csavartad így ki a szavaimat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!