Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mennyi előjátékra van szükségetek a behatoláshoz?
Az lenne a kérdésem, hogy levetkőztök és már mehet is tövig, vagy kell mondjuk 5-10 perc nyalás, ujjazás, hogy kitáguljatok.
Kort is írjatok, legyetek szívesek, köszönöm!
Elmondaná nekem valaki, hogy miért kell lepontozni?
Semmilyen sértő tartalom nem volt a válaszomban,csak őszinte voltam!
Nem én pontoztalak le, nem szoktam pontozni.
De amúgy hiába mondod, hogy te nem írtál sértőt, csak válaszoltál, alapból nem kellett volna válaszolnod, mert a megszólításból látszik, hogy LÁNYOK válaszát várom.
Számomra, már az is előjáték, ha ránézek a páromra, az izmos testére, belenézek a szemébe, vagy végigsimítok a szakállán, az erős karjain vagy mellkasán, ha ezen felül, még meg is csókol, már nedves a bugyim.
Szinte, bármikor elkaphatna/rámásznék, akár az utcáról belépve a kertkapuban.
Imádom a testét és a szexet vele, főleg, miután összeszoktunk.
Az elején, igaz kellett egy kis előjáték, de ahhoz sem kellett sok idő, viszonylag hamar nedvesedem. De, ma már elég pár gondolat, egy mosoly, egy érintés, egy pillantás, még 8 év után is.
Akár hiszed, akár nem, csak attól benedvesedtem, hogy rá gondoltam, miközben válaszoltam a kérdésre. :)
Koszonom a valaszodat :)
Es ha benedvesedsz, akkor az azt is jelenti, hogy a tagassag, rugalmassag mar megfelelo?
Igen, rugalmasnak, rugalmas vagyok, van, hogy valamikor a "tágasság", ahogy nevezed, is megfelelő.
De, imádom az elején érezni, ahogy feszít. Aztán, nyilván könnyebben mozog bennem, de ahogy orgazmushoz közelítve újra rászorítok, valami mennyei érzés. ;)
Szeretem az előjátékot, sőt, a párom gyakran élvezésig nyal szex előtt, viszont abszolút a behatoláshoz nincs szükségem előjátékra. Tehát simán megy a durr bele és kezdhetjük dolog. Nekem általában agyban dől el a dolog. Ha vágyom rá, ha kívánom, akkor bármikor mehet a dolog, a nedvességből pedig nincs hiány.
30N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!