Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik? Milyen előjátékra gerjedtek? Részltesen írjátok le? 20 évesek vagyunk
Én arra gondoltam idáig, meg akarom lepni a barátom, hogy kikötöm az ágyamhoz, mesztelenül, én orvosi köpenyben melltartó nélkül, bugyiban állnék előtte, aztán van ilyen masszás olajom , azzal végig kenném a mellem és hasam (tudom hogy arra nagyon gerjed), aztán végig csókolgatnám a testét, megmaszíroznám, aztán bekötném a szemét, és úgy csikalndoznám a mellemmel, majd odalent kielégíteném?
Vélemény? Esetleg tudnátok még hasonló tippeket adni előjátékra? :)
Szerintem elég, ha kikötöd a kezét az ágyhoz, semmi értelme, h beköntsd a szemét, akkor nem látná a tested, h mivan rajtad, és azt sem látná, h bevagy kenve masszázs olajjal, szerintem úgy sokkal jobb, ha kikötöd a kezét, és had lássa a tested, nem tud hozzá érni, ugy talán mégjobban gerjedne szerintem.!
(18L)
Az alábbi kérdés alatt először olvasd el az 1. számú válaszomat, figyelmesen! Ha egyetértesz, és a barátod is beleegyezne egy kicsit "durvább" kikötözős játékba, akkor pedig ajánlom figyelmedbe a 26.-os válaszomat.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__6..
de csak okosan ám!
Jó mulatást hozzá ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!