Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pénisz vastagság, komolyan igaz lehet vagy kamu?
Figyelt kérdés
A pénisz kerülete!!!
Kinsey egy tanulmányban... engem ez a rész érdekel, hogy a főiskolás hallgatók között komolyan 34,7%-nak 10,8 cm kerület alatt lenne a pénisze??? Ha ez igaz, akkor miért mondják a lányok, hogy ez vékony és nem érezni belőle semmit. Vagy KAMU az oldal? Én is a 34,7%-ba esek ezért lenne fontos :(
2018. márc. 6. 11:40
1/12 anonim válasza:
Nem mindegy? Ha igaz, akkor majd legközelebb az lesz, hogy "márpedig érzed, és nem vékony, mert a főiskolás hallgatók között 34,7%-nak 10,8 cm kerület alatt van a pénisze", vagy hogy gondolod?
2/12 anonim válasza:
Az kb 3,4 cm átmérőben. Fene tudja, én még nem találkoztam akkorával.
3/12 anonim válasza:
Ilyen vékonnyal vagy ilyen vastaggal nem találkoztál?
Amúgy a 3.4cm szerintem teljesen átlagos, és nem vékony.
4/12 anonim válasza:
Azért mondják mert nem mindenki főiskolásal tecskel.
5/12 anonim válasza:
Nem mindegy? Ha neked kicsi van akkor marad neked a zsebhoki.
6/12 anonim válasza:
Az 3,4 cm vastag faroknak felel meg...az teljesen normális és átlagos... ezzel mi a baj. Nekem van olyan haverom, akinek közel 5 cm vastag a farka, hát bizony nem egy csajjal igen nehéz volt a szex...
8/12 A kérdező kommentje:
5. 13:08 - nagyon kedves vagy, köszönöm :(
Remélem egyszer elkap 5 fekete és jól megrak a garázs mögött.
2018. márc. 6. 16:09
9/12 A kérdező kommentje:
megraknak * mielőtt jönne egy nyelvtantanár, csak ideges vagyok
2018. márc. 6. 16:11
10/12 A kérdező kommentje:
de így is jönni fognak, mert egybeírtam xD
2018. márc. 6. 16:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!