Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaza van a baratomnak?
Történet röviden
Van egy fiú barátom akivel 8 éve ismerjük egymást,együtt nőttünk fel
Ebből egy évet együtt is voltunk de mar nincs köztünk semmi de igen jóban vagyunk
Valamelyik nap poénból elküldtem neki ezt a a képet azzal a szöveggel hogy hideg van ( mint mondtam,látott már meztelenül)
Erre a barátom -tökre kiakadt hogy ilyeneket hogy küldhetek már másnak. Szerintetek? Tényleg annyira durva?
Ez a te tested?
Mert akkor értem én, de egyébként van olyan bimbós csaj is, amivel üveget lehetne vágni. Ez azokhoz képest semmi.
Amúgy meg, fura kapcsolatotok van. Mármint jártatok is, de mégis megmaradt ismerősnek... Na mindegy.
Szerintem akkor lenne gond ez, ha pucér képet küldött volna vagy te neki, vagy ahol épp orálozik egy csaj (vagy épp te ) és olyan üzenettel, hogy szopás a hétfő.
Ez inkább csak nyomi egy kicsit. De gondolom nektek ilyen gagyi humorotok lehet, szóval nem akkora dolog így, ahogy történt.
Mellesleg elég igénytelen dolog melltartó nélkül toppban lenni, és azt mutogatni. Akár utcán, akár képen küldeni.
A melltartó pont a hegyes bimbók miatt van... Többek közt. Bár ez inkább ízlésesség dolga, ami kb minden mozzanatodban látszik, hogy nem rád vonatkozik. (humor, emberi kapcsolatok, öltözködés)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!