Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomnak igaza lehet?
Sajnos apakomplexusom van mert 2 éves koromba apám el vált anyumtól. Ez idősebb koromba kezdet gond lenni mikor össze voltam zavarodva, hogy nem izgatnak a lányok csak a pasik és köztük is csak az idősebbek. Lassan ki derült hogy meleg vagyok anya szerencsére nem akadt ki rajta mert ő pl. Biszexuális és egy barátnője van vagyos randizgaznak. :) viszont meg ismertem egy 28 éves férfiút akibe sajnos nagyon hamar bele szeretem 3 hete ismerem és tud a komplexusomról és azt mondta, hogy őt fel izgatná ha apának hívnám és szívesen apáskodna nekem de haverom szerint nem kéne össze jönnöm vele mert lehet a férfi nem épp eszü és bajom os lehet belőle mit mondtok?
18/F passzív
Hajrá!
Azt tedd,ami mindkettőtöknek megfelelő.
Konkrétan miért lenne bajod belőle? Mert idősebb, vagy mert felajánlotta, hogy "apázd"? :D
Szerintem egyik miatt sem kell aggódni, ismerd meg az embert, és jöjj rá, hogy mi motiválja. Ha nem kihasználni akar, nyugodtan belevághatsz.
Attól, hogy haverodnak elsőre furcsa, nem jelenti azt, hogy ne lehetne épeszű. Megfelelő párt találni nehéz, ha még benne is lenne ebben a szerepben ami neked bejön, nem is tudom mi bajod van?
Inkább örülnél, nem tudom haverod mire gondolt, pusztán az apáskodás mentén ítéli-e el vagy vannak más fura dolgai is, ez nyílván nem mindegy.
Akármi is legyen, haladjatok szépen fokozatosan ismerd meg jobban és aztán ahogy érzed. Ha valami nem oké vele még szakíthattok, nem kell egyből odaadnod magad neki, ismerd meg jobban és ez alapján formálj véleményt, ne haverod előítéletei alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!