Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaza van a barátomnak és tényleg rib. ancos voltam?
Nem olyan barat, csak legjobb fiu haver..nagyon jo a kapcsolatunk es mindent megbeszelunk es amikor elmondtam neki a kovetkezo tortenetet azt mondta, hogy "hat vegre te is bealltal kozenk, de muert ilyen rib.ancos voltal?!"
Egy megnyitora mentunk ahova lovaskocsik vittek ki es a lovas bacsi fia is ott volt. Tok kedves volt,helyes, egesz uton beszelgettunk es nagyon megfogott benne valami talan a szemelyisege. Egesz nap beszelgettunk. Este paran ott maradtunk nyarsalni en meg belefutottam a drotkeritesbe es "felhasadt" a combom(gatyam is ki szakadt) es mondta hogy a lovaskocsin van kotszer mennyek vele es o majd "ellat". Ahogy fertotlenitette le kellett tolnom a nadragom es o elegge zavarba jott. En vicceskedve szoltam neki,hogy "de elpirultal..nem szoktak a lanyok ilyen konnyen letolni a nadragjukat igaz?!" Erre azt mondta "hat nem..de meg nem is kertem senkit" en "na ne viccelj mar...tok helyes srac vagy es meg nem voltal lannyal..tuti hatudsz" erre o "pedig nem voltam...de te akkor voltal mar gondolom fiuval" en"nem meg en is orzom szuziessegemet.." erre" most en is mondjam ilyen szep lany letedre.?!" Aztan nem mentunk vissza hanem neztuk a csillagokat,beszrlgettunk. Egyszer csak atkarol megpuszilja a nyakam es a keze vandorol felfele a combomon. Letepert en meg hagytam, aztan tortent aminek tortennie kellett. Amire utolag mar nem vagyok buszke...
Tenyleg nagyon ribis voltam vagy ez "termeszetes"?
17l es 17f
Ez nagyon az, foleg ha szuz is voltal es igy adtad oda tok random embernek. Szerintem el kene gondolkodni foleg hogy mar ennyi idos vagy. Gondolnam hogy a 17 eves lanyoknak mar van annyi esze meg gatlasa hogyha meg szuzek ugy veszitik el hogy normalis helyen meg olyannal aki megerdemli. Utolag fogod megjobban banni en ugy gondolom
17/F
A barátodnak igaza van. Nem is védekeztetek, ugye.... Elb@$zt@d, gratulálok.
18 szűz lány, akinek van tartása.
Hat elbasztam...:$
Es amugy,de vedekeztunk!! ;)
Nalla nem is..az unokatesoja kocsijabol vett ki..
Eszembe se jutna soha gumi vagy valamilyen mas vedekezes nelkul..majd ha csak gyereket tervezunk..es azota a sraccak mindjuk ugy egyutt is vagyunk csak messze olyan tavkapcsolat felesegben
Azért ahhoz képest hogy mindketten szüzek voltatok elég keményen toltátok :D Éld az életed csajszi, aztán engedd azt a seggzabálást.
pacsi x)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!