Oda adtam az egyik barátomnak a PC-met mikor visszakaptam nem én voltam a rendszergazda. Mit tegyek?
Belépsz rendszergazda jogosultsággal, pl. a haverod accountjával. A Vezérlőpult/Felhasználói fiókok/Másik fiók kezelése pontban kiválasztod a SAJÁT fiókodat, és rendszergazdai jogokat adsz magadnak.
Kilépsz, majd belépsz a SAJÁT accountoddal, és a fenti módszerrel korlátozod a haverod jogosultságát.
Persze a saját accodat ezután jelszóval is kell védeni, mert a haver is olvashatja a topikot... :)
"hát ez a haver le védte jelszóval "
és a havertől nem mered megkérdezni mi a jelszó?
vagy mi? vagy elfelejtette ő is mi a jelszó?
1-visszaállíttatod a géped vele az eredeti állapotba mielőtt még odaadtad volna neki
2- Újratelepíted a rendszered.
-Haver? Miért hívod "haver"-nek azt aki rosszat csinál neked és szívat? Az én haverjaim attól haverjaim hogy megbízunk egymásban kölcsönösen és nem vágjuk át egymást , sőt segítünk egymáson ha bajban vagyunk.
-Fogalom zavarban vagy, az ilyent aki neked rosszat csinál nem tudom miért hívod havernak...Én s...fejnek hívom, és többé nem számíthat rám.
mond meg neki, hogy legközelebb vegyen magának egy saját számítógépet és azon állítgasson ezt-azt. Ne neked csináljon plusz munkát , szívatást és idegességet.
Legközelebb ne add oda, mert ugyanúgy megszívat, gondolom ő ezt élvezi , hogy másnak kárt okoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!