Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Luxusprostituált voltam. Erről tudnia "kell" a barátomnak, vagy jobb, ha titok marad?
Nem az a fajta, aki bárkivel összejött volna egy bizonyos összegért.
Én válogattam és akkor tényleg boldog voltam.
Ma már nem csinálok semmi ilyesmit, van két diplomám, saját vállalkozásom van.
A qrva,az qrva.
Nemnkell szépíteni,hogy te válogattál...mentél te azzal,aki épp fizetett.
Mindenesetre jobb,habtőled tudja meg,mint egy volt "ügyfeledtől". Vagy esetleg a mostani "vállalkozásod" is erre épül??
Engem nem zavarna, de az emberek furcsak szoval ha semmi jelentosege akkor sztem ne mondd el, mert lehet h evekbe telik amig feldolgozza, sot meg az is oehet, h elhagy.
Nem mindenki liberalis, habar sztem a gyakoris sracok velemeny nem mervado leven a zomuk meg gyerek, vagy merges huszineves, esetleg besavanyadott 30-as, a nok szintugy.
Szoval en biztos nem mondanam el, de ez en vagyok:-))Vannak dolgok amiket feleseges elmondani. Mas kerdes, hogyha meg mindig ezt csinalnad,akkor azt mondanam, h ezt megemlithetned neki, de igy semmi jelentosege.
Ha nem bírod elviselni a véleményét, akkor miért írsz ki kérdést?
Amúgy meg tudnia kéne a barátodnak róla. Inkább tisztázzátok az elején (már ha az elején tartotok) mint hogy később derüljön ki és nagy balhé legyen belőle.
Nem derülne ki, mert sokáig nem Magyarországon éltem és már semmi nem köt az akkori életemhez.
"Nemnkell szépíteni,hogy te válogattál...mentél te azzal,aki épp fizetett. "
Még jó, hogy leírtam, nem ilyen voltam... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!