Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Luxusprostituált voltam....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Luxusprostituált voltam. Erről tudnia "kell" a barátomnak, vagy jobb, ha titok marad?

Figyelt kérdés

Nem az a fajta, aki bárkivel összejött volna egy bizonyos összegért.

Én válogattam és akkor tényleg boldog voltam.

Ma már nem csinálok semmi ilyesmit, van két diplomám, saját vállalkozásom van.

2016. márc. 14. 09:27
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:

Nehéz ügy! Férfiként nem tudom hogy viselném ha majdani páromról kiderülne hogy ezt csinálta.

Nyilván a pénzért vállaltad be te is. Van amit én is bevállalok a pénzért, tudom hogy nem jó ez így és valamilyen formában elítélem magamat is. Nem ismerlek nem tudom milyen jellem lehetsz, de ha minden klappolna mondjuk köztünk, és kiderülne ez a dolog, én nem a múlt alapján ítélkeznék hanem a jelen dolgok állása szerint. Mondom ezt most, és mint tudjuk, mondani könnyű....

De egy ilyen dolog felkavaró tud lenni az biztos.

Én azt mondom maradjon titok, ha semmiképp nem derülhet ki. Amiről nem tudunk nem fáj.

2016. márc. 14. 11:13
 22/38 anonim ***** válasza:
2016. márc. 14. 11:13
 23/38 anonim ***** válasza:
26%

Egyáltalán nem biztos, hogy troll.

Ne mondd el, ha már végleg lezárult ez a korszak életedben.

Én is csináltam régebben ilyen munkát. Közben lediplomáztam (műszaki vonalon).

#10: "hogy az átlagnál jóval nagyobb mennyiségű ge,ci folyt le a torkodon pénzért"

Nem biztos. Én nem hogy lenyelést, de szájba élvezést sem vállaltam.

2016. márc. 14. 11:31
 24/38 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem feltétlenül azon volt a hangsúly hogy melyik nyílásba folyt be... :D

2016. márc. 14. 11:38
 25/38 anonim ***** válasza:
25%

Eloszor is, a kerdezo legalabb vallalja, ami volt. Szerintetek az nem qrva, aki penzert van egyutt vkivel? Attol meg, h hozzamegy felesegul, ugyanugy penzert k*r, szoval, nem ertem, miert problema ez, h ki a qrva es ki nem. sokkal tobben azok, mint akik kint allnak az ut szelen, vagy hivatsaszeruen uzik...

Kerdezo, ha mar abbahagytad, akkor nem kell tudnia rola a baratodnak. Most mast csinalsz, vallalkozasod van, legyen ennyi eleg.

2016. márc. 14. 11:45
 26/38 anonim ***** válasza:
35%

Sztm jól tetted. Kiélted magad és a lényeg h boldog voltál.

Én elmondanám a páromnak,ha szeret nem hagy el ezmiatt. Mindenkinek van multja.

2016. márc. 14. 11:53
 27/38 anonim ***** válasza:
23%

ezek a válaszok ... kész vagyok teljesen xd

"Mindenkinek van multja."

Mit üzentek azoknak a nőknek akik itt szentül hangoztatják hogy ők bezzeg pénzért soha senikivel semmit ?

ha kiír valaki egy ilyen kérdést jön van 20 femináci aki azonnal habzószájjal magyarázza el hogy ilyen pedig nincs és nem létezik. most akkor valaki hazudik nem ?

ráadásul biztatni kell az ilyen retkeket hogy ez milyen jó és elfogadható dolog végül is atyaég... xd

2016. márc. 14. 11:59
 28/38 anonim ***** válasza:
81%

Ez a "mindenkinek van múltja" a legnevetségesebb indok, amit fel lehet hozni. Igen, van mindenkinek. És a múlt határozza meg a jelened. Ráadásul mindenki őszinteséget akar, de ekkora hazugsággal élni nem baj? Vicc...

Én tudni akarnám a helyében, de el is hagynálak érte. Ez nem egy "gyerekkoromban odapisáltam a szomszéd kertjébe" szintű dolog.

2016. márc. 14. 12:20
 29/38 anonim ***** válasza:
19%
Én nem mondanám el, de ha mindenképpen elmondod akkor a LUXUS-on legyen ha hangsúly, oszd meg vele a tarifádat pl 1 óra - 50 ezer, próbáld úgy kihozni magad a dologból hogy örüljön ha dughat.
2016. márc. 14. 12:31
 30/38 anonim ***** válasza:
50%
Ja, mert ez így működik, lezárta a múltját és meg sem történt. Persze... A múltunk nagyon is meghatároz minket!
2016. márc. 14. 12:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!