Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el a vallásos barátomnak, hogy luxusprostituált voltam? Mi lenne a reakciótok a helyében?
Nemrég költöztem vissza Budapestre és a Barátomnak fogalma sincs, hogy mit csináltam az utazgatással, pihenéssel töltött éveim alatt.
A vicc az egészben az, hogy része volt abban, hogy ilyen lettem, mert Miatta döntöttem el, hogy soha nem leszek szerelmes és senki nem törheti össze a szívemet. Nem kenem ezt Rá, ne értsetek félre.
Csak Ő volt egész életemben az, akit tényleg szerettem és most együtt vagyunk, nem akarom elveszíteni.
Alapból nagyon különbözünk és tudom, hogy egyszer beszélnem kell Neki a múltamról.
De mégis hogyan?
Ő volt nekem mindenben az első és nagyon szeretem, nem veszíthetem el még egyszer.
23/N
akkor ne mondd el neki... vannak olyan dolgok az ember életében amit nem kell az ember párjának tudnia.
Ez rád és Istenre tartozik, neki számolj el.
Ha azt a múltadat lezártad és nincs kihatással a jelenre, akkor felesleges mondanod.
vagy soha
vagy azonnal
szerintem azonban ezt így mond el,ne mástól tudja meg
esetleg finomítsd és ne részletezd nagyon
Első, fogalmad sincs semmiről. :)
Magamtól nem mondanám el, de sajnos tudja valaki, akiben régen nagyon megbíztam, így mindent tud rólam. Viszont a barátságunk tönkrement, ezért félek, hogy elmondaná a Barátomnak ezt.
Gerinctelen féreg vagy, ha nem mondod el neki. Én számítanék a helyedben arra is, hogy kiteszi a szűröd, ha megtudja. Nekem legalábbis biztos nem kéne egy ilyen ember...
Arra amit csináltál, nincs ésszerű magyarázat.
Szerintem mondd el neki nyugodtan,nem embert oltel vagy ilyesmi,szoval ez nem vilagdrama:-)))
Ha pedig jo kereszteny akkor megerti:-))Viccen tul telleg mondd el neki,ne legyel zsarolhato es ami a lenyeg: ez meg azelott volt mielott egyutt lettetek volna:-))
Multja mindenki van,es masoke sem matyohimzes csak ezt nem irjak ki a homlokukra:-)))Ne erezd rosszul magad miatta ha egy efrfi szeret,akkor igy is szeretni fog:-))
Ne foglalkozz az itteni rosszindulatú arcokkal, nem kizárólag ez minősít egy embert! Könnyíts a lelkeden! Még egyszer mondom hajrá!:)
6-os voltam.
MIt jelent a luxus ?
Az átlag 15/ óra, te mennyi voltál nagyságrandekben ?
Csak eléggé érdekel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!