Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Ti belemennétek szexkapc...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti belemennétek szexkapcsolatba olyan lánnyal, aki nem akar titeket orálisan kielégíteni?

Figyelt kérdés
Az Ok: neki az túl intim, csak szerelemből tudja megtenni.
2018. márc. 28. 21:07
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Igen
2018. márc. 29. 01:09
 22/26 anonim ***** válasza:
Igen.
2018. márc. 29. 09:42
 23/26 anonim ***** válasza:
Én eleve nem akarnék szexkapcsolatot, de a szexkapcsolat nem azért van, hogy szexuálisan jól érezzék magukat az emberek kötöttségek és tabuk nélkül? Vagyis erre keresnek partnert az ilyen emberek. Innentől kezdve szerintem minden férfi aki vágyik az orálra(95%) az elvárná, hogy legyen. Akkor keresne mást aki megteszi. Mivel érzelmek nincsenek, így kötődés és megbántás sincs.
2018. márc. 29. 10:55
 24/26 anonim ***** válasza:
38%

Igen. Nem az a lényeg, hogy minden módon csináljuk, hanem hogy kölcsönösen kielégítsük egymást. Olyat csinálnánk (és ez párkapcsolatra is igaz), ami neki is jó, nekem is.

Ennek ellenére pl. nagyon antipatikus nővel nem biztos, hogy belemennék, de ez már más téma.

2018. márc. 30. 00:23
 25/26 anonim ***** válasza:
Miért ne?
2018. márc. 30. 08:19
 26/26 anonim ***** válasza:
Meg hát! Egyetlen alkalmat sem hagyunk ki!
dec. 6. 12:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!