Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti belemennétek szexkapcsolatba olyan lánnyal, aki nem akar titeket orálisan kielégíteni?
Figyelt kérdés
Az Ok: neki az túl intim, csak szerelemből tudja megtenni.2018. márc. 28. 21:07
11/25 Ramone válasza:
Nem szűzkènt mondom hogy igen mert az orális szexet tudni is kell csinálni hogy tényleg jó legyen és őszintén szólva szinte az összes eddigi ilyen élményem vacak mert egyik nő se tudta úgy csinálni hogy szinte összeessek a gyönyörtől.. talán egy olyan volt vissza is sirom :D
14/25 anonim válasza:
Volt már ilyenem, jó volt, benne lennék ismét. 23/F
15/25 anonim válasza:
Ha nekem engedné, hogy én kielégíthessem orálisan őt, akkor igen!
45+Ffi
17/25 anonim válasza:
Nem. Szexkapcsolatra olyat keresnék akivel kiélhetem minden vágyam. Természetesen kölcsönösen.
18/25 anonim válasza:
Bele, de én szexkapcsolatban biztos nem lennék hűséges.. ez a dolog nem teszi az embereket egy párrá.. Szóval már miért ne mennék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!