Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az, hogy a férfiak általában olyan mellű nőt keresnek, mint amilyen melle az anyjuknak van?
Egy 2012-es körkérdésre így válaszolt egy orvostanhallgató fiú: "Vannak olyan pszichológiai elméletek, miszerint a férfiak viszonyulását a női mellekhez elsősorban az anyjukkal, és persze az ő mellével kapcsolatos korai tapasztalatok határozzák meg. Ez az esetemben valószínűleg tényleg így van, mert anyukám az átlaghoz és az alkatához képest is nagy mellekkel rendelkezik, nekem pedig a minél nagyobb cicik jönnek be. Szóval nálam tényleg a méret a lényeg, csak nagymellű barátnőim voltak, és hajlamos vagyok hajszolni is a még nagyobbat és még nagyobbat."
Egy hölgy pedig erről mesél elkeseredetten egy olyan cikkben, amely a férfiak és a női mell kapcsolatát taglalja: "A pasimnak csupa olyan csaja volt, mint amilyen a kedves mamája. Nem is értem, én miért tetszem neki. Az anyósjelöltem nagy, húsos, melles nő; jól néz ki, de ugye már egyáltalán nem mai csirke. A párom mégis odavan érte, úgy bújik hozzá, mint egy kisgyerek, vagy annál is jobban… Ez nekem elég fura, de nálunk mondjuk nem voltak ölelgetősek a szülők. Én sem vagyok az, talán ez hiányzik a barátomnak, bár ezt nem mondja, hanem azt, hogy boldog velem, és minden rendben. Mégis… a régi barátnői (láttam a fotóikat) mind nagyon hasonlítottak az anyukájára, mindig a töltött galambok jöttek be neki. Én viszont vékony vagyok (és nem „melles”), nem is értem, hogy jöttem a képbe."
Magam részéről nem. Édesanyámnak az átlagnál nagyobb mellei vannak, én kifejezetten a kisebb mellű lányokat szeretem.
22/F
Baromság.
Ez az egész olyan, mint hogy freud meg akarta dugni az anyját meg a lánytesóját, és ezért kitalálta, hogy igazából mindenki ilyen - csak azért, hogy a saját beteges baromságát valahogy érvényesíteni tudja.
Nem hiszem, sokkal több férfi imádja a nagy melleket, mint ahánynak az anyjának nagy melle lehetett.
27/F
Határozottan NEM!!! Ki gondol arra amikor föl szedek v kit hogy hasonlo-e a melle állása az vagy mérete az anyájera...?!
Elképzelem hogy milyen lehet a felso mögött , de ennyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!