Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet az, hogy a legdögösebb csajok általában szőke vagy fekete/sötétbarna hajúak?
Esetleg vörös, lila, zöld, vagy bármilyen hajúak.
Nem tudom, de ez inkább a te prefereciád.
Hát, vörös hajúként akkor így jártam, nem vagyok "ütős" :D
Life sucks.
Szerintem a hajszín az ami a legkevésbé lényeges. Bár a vörös, meg a fakó barna nem a kedvencem. Ugyanakkor az egyetlen lány akibe szerelmes voltam utóbbi hajszínnel rendelkezett.
De ha már szín, akkor sokkal inkább a szemszín ami fontos számomra. Nálam 99%-ban csak a világos szemű lányok rúgnak labdába. Csak rájuk tudnám mondani, hogy dögösek, mert pont a szemük miatt lesznek vadítóak. Viszont itt is bejön, hogy annak a bizonyos lánynak barna szeme volt...
Azért írtam ilyen hosszan, hogy érzékeltessem semmi nincs kőbe vésve. Majd rájössz, hogy nem lehet ilyen egyszerűen meghatározni a dolgokat, különösen nem egy hajszín alapján, amit bárki megváltoztathat és nem csak a külsőségeken múlnak a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!