Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet az, hogy a legdögösebb csajok általában szőke vagy fekete/sötétbarna hajúak?
Figyelt kérdés
...2018. márc. 13. 12:08
11/17 anonim válasza:
Nem próbáltad még eredeti dögös vörössel.
12/17 anonim válasza:
Nekem "fosbarna" hajam és "snasszbarna" szemem van. Nem vagyok dögös.😨 De akkor miért akar megdu gni a pasik 99 %-a???🤔
13/17 anonim válasza:
Mert más hajszín csak elvétve látható. Amúgy nem azon múlik.
14/17 anonim válasza:
12-es szerintem nőneműek 0,0001%-a olyan akit, akit a "pasik 99%-a" meg akar dugni. Én 99,99999999999999999%-ig biztos vagyok benne, hogy téged nem akar megdugni a 99%.
15/17 A kérdező kommentje:
Bocs, de nem vonzanak a vörösek, mert ahhoz általában falfehér bőr is párosul és ez így együtt taszító.
2018. márc. 18. 10:11
16/17 Drazicc válasza:
azt vettem észre a dögös csajokon, hogy általában két szemük van és egy orruk.
17/17 anonim válasza:
Nekem a természetes vörös és enyhén szeplős lányok nagyon bejönnek ha szemüveges és jól áll neki akkor nekem is jól áll 😁😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!