Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj hogy imádom a szőkepuncit? Ritkább mint a sötétbarna, fekete? F/28
Figyelt kérdés
2017. okt. 2. 08:11
1/9 anonim válasza:
Baj, mert így nekem egyel több konkurensem van.
2/9 anonim válasza:
A kérdést azért tartom elméletinek, mert először el kéne jutni végre oda, hogy legyen a nőkön megint punciszőr, ha nem is mindegyiken (az üdvös változatosság jegyében).
3/9 A kérdező kommentje:
Abban reménykedem hátha van még olyan szőke csaj, akinek vékony csíkban vagy kicsi pamacsban meg van hagyva. :)
2017. okt. 2. 09:30
4/9 anonim válasza:
Szép a szőrháromszög is. A szőkéket aztán tényleg nem értem, miért szedik le
5/9 anonim válasza:
Egyszer egy barátom kedvéért szőkére festettem.
6/9 anonim válasza:
19 nővel voltam az életben, de szőke puncit még nem láttam.
A legtöbb szőke lány amúgy is festett szőke. De még a természetes szőkék közt is sok van, akiknek a haján kívül minden más szőr a testén sötét.
Szőke punciszőre a természetes szőke hajú és kék/zöld szemű lányoknak van legnagyobb eséllyel.
8/9 anonim válasza:
Ritka mint a vöröspunci. Nekem volt mindkettő, őszintén szólva látványre szép, de érzésben nincs különbség, szóval ne bánkódjatok, ha nem jön össze.
9/9 anonim válasza:
Nekem nem a szőke punci jön be igazán ,hanem a rózsaszín!! Attol végem van,meg persze neki is.Mert imádok ny.a.l.n.i
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!