Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Általában milyen egy ápolt 40...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Általában milyen egy ápolt 40 körüli nő teste?

Figyelt kérdés

Randizgatok egy 39 éve nővel,még nem volt szex/nem láttam ruha nélkül,de sok "rémtörténetet" hallok arról,hogy 40 felé már csúnya testük,ráncos a bőrük,szóval hogy nem valami szépek meztelenül,nem tudom memnyi igaz ebből. Igazából egy-két kissebb hiba nem zavarna, de egy haverom szerint sokkal rosszabb ennél. Mik az általános tapasztalatok, kb.mennyire lehet vonzó egy ilyen nő?( Neki az arcán,a nyakán,a kezén nincs semmi szembetűnő a bőrén).

26/F

2018. márc. 20. 20:37
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
97%
Ha nem egy 40 éves Bíró Icával bújsz ágyba, akkor lehetnek meglepetések, mert szinte biztos hogy nem lesz már olyan, mint egy 20 éves. Én azt mondom, hogy a legtöbb még simán vállalható, bár engem kifejezetten izgatnak is.
2018. márc. 20. 20:42
 2/15 A kérdező kommentje:
Pontosan milyen meglepetések? Amúgy úgy látom az alakja jó,magas, vékony,hosszúak a lábai,mellben is megfelelő lesz ha nem fog nagyon lógni. És az arca is szép,akkor olyan nagy baj csak nem lehet vagy igen?
2018. márc. 20. 20:47
 3/15 anonim ***** válasza:
39%

Ha jól gondolom, te olyan 55 körül lehetsz, ugye? Már nehezen áll föl, és ha nem tökéletes a partner, könnyen le is lohad...

Nekem nincs nagy tapasztalatom, 6 nővel voltam együtt rövidebb-hosszabb ideig, de emlékszem, hogy 40 éves koromban még alig számított, ha a nő nem volt tökéletes (igazából csak egy nőmnek volt tökéletes alakja).

2018. márc. 20. 21:02
 4/15 anonim ***** válasza:
vidd el strandra, ott nagyjából láthatod mire számíthatsz :D
2018. márc. 20. 21:04
 5/15 anonim ***** válasza:
88%
Én több 40 körüli nővel voltam már, és jobbak mint a huszonévesek minden téren!
2018. márc. 20. 21:05
 6/15 A kérdező kommentje:
Ott van a szöveg végén barátocskám,hogy 26 vagyok. Egy 55 éves szerintem már tudja kb.milyen a teste egy 39 éves nőnek, nagyokos.
2018. márc. 20. 21:13
 7/15 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem semmi baj a 30-as nökkel.Szépek igényesek aki vigyáz magára,és igényes is.Pont ekkorra érnek be.
2018. márc. 20. 21:26
 8/15 anonim ***** válasza:
92%
Rémtörténetek? Egy 40-es nőnél? 50 felett is vannak teljesen fitt alakú nők (nézz egy kicsit szét a neten a MILF, vagy a Mature kategóriában). Én 60 feletti nővel is voltam már pár éve és bár voltak félelmeim, ezek közben mind eloszlottak. :)
2018. márc. 20. 22:11
 9/15 anonim ***** válasza:
77%

40-es nőknél mi a hiba?:D

a haverod nem normális,azt se tudja miről beszél.Meglehet nézni shakirát,de amúgy szinte bárkit mondhatnék.Jó tudom,ő sztár,de semmi köze az életkorhoz.Majd egy 60as nővel,no ott valóban lesz meglepi:D

De egy negyvenes bazki,örülj h foglalkoznak veled

2018. márc. 20. 22:18
 10/15 anonim ***** válasza:
84%
Hidd el,hogy egy 40 körüli nő tud olyat a szexben,hogy nem fog feltünni a narancsbőre,vagy a megereszkedett melle... 38N
2018. márc. 20. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!