Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Általában milyen egy ápolt 40 körüli nő teste?
Randizgatok egy 39 éve nővel,még nem volt szex/nem láttam ruha nélkül,de sok "rémtörténetet" hallok arról,hogy 40 felé már csúnya testük,ráncos a bőrük,szóval hogy nem valami szépek meztelenül,nem tudom memnyi igaz ebből. Igazából egy-két kissebb hiba nem zavarna, de egy haverom szerint sokkal rosszabb ennél. Mik az általános tapasztalatok, kb.mennyire lehet vonzó egy ilyen nő?( Neki az arcán,a nyakán,a kezén nincs semmi szembetűnő a bőrén).
26/F
Ha jól gondolom, te olyan 55 körül lehetsz, ugye? Már nehezen áll föl, és ha nem tökéletes a partner, könnyen le is lohad...
Nekem nincs nagy tapasztalatom, 6 nővel voltam együtt rövidebb-hosszabb ideig, de emlékszem, hogy 40 éves koromban még alig számított, ha a nő nem volt tökéletes (igazából csak egy nőmnek volt tökéletes alakja).
40-es nőknél mi a hiba?:D
a haverod nem normális,azt se tudja miről beszél.Meglehet nézni shakirát,de amúgy szinte bárkit mondhatnék.Jó tudom,ő sztár,de semmi köze az életkorhoz.Majd egy 60as nővel,no ott valóban lesz meglepi:D
De egy negyvenes bazki,örülj h foglalkoznak veled
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!