Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Általában milyen egy ápolt 40...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Általában milyen egy ápolt 40 körüli nő teste?

Figyelt kérdés

Randizgatok egy 39 éve nővel,még nem volt szex/nem láttam ruha nélkül,de sok "rémtörténetet" hallok arról,hogy 40 felé már csúnya testük,ráncos a bőrük,szóval hogy nem valami szépek meztelenül,nem tudom memnyi igaz ebből. Igazából egy-két kissebb hiba nem zavarna, de egy haverom szerint sokkal rosszabb ennél. Mik az általános tapasztalatok, kb.mennyire lehet vonzó egy ilyen nő?( Neki az arcán,a nyakán,a kezén nincs semmi szembetűnő a bőrén).

26/F

2018. márc. 20. 20:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
91%

Egyszer a nagynéném azt mondta a húgomnak,hogy 40 évesen jól nézd meg magad a tükörben,mert már soha nem leszel olyan:D

Nem tudom kinél mennyire igaz,egyénfüggő.

Szerintem amúgy itt inkább arról van szó,hogy megváltozik az anyagcsere,hajlamosabbak hízásra,pl.

Nem a bőr állapotára kell érteni.

Nyak körüli ráncok inkább olyan 50 körül kezdenek jellemzőek lenni.

Nyilván a mellek már nem annyira feszesek,hogy odalent mi a helyzet,azt ne kérdezd:D

2018. márc. 21. 01:05
 12/15 anonim ***** válasza:
91%

Mintha a 80 éves szomszéd néniről beszélnél... :D

Figyelj! Ha nem egy elhízott nagybögyű nőről van szó, hanem egy vékony alkatú, kiscicijűről, akkor állítom, hogy ha fej nélkül látnád pucéran, akkor nem mondanád meg, hogy már 40...

Egy dagi 20 éves képes sokkal idősebbnek tűnni, mint egy normál testalkatú 40-es.

A cicije meg várhatóan akkor lesz szotyi, ha már van gyereke. Ha nincs akkor meg nem, csak úgy, ha már fiatalon is lógott neki, ez tud genetika is lenni, nem korfüggő...

2018. márc. 21. 03:02
 13/15 anonim ***** válasza:
95%
A dekoltázsán megnézheted milyen a bőre. Ha ott feszes, akkor van remeny a tobbire is. Egyebként ez genetika és életmód kérdese is. En pl 40 vagyok, és feszes. Az ugyancsak 40 éves egyik barátnőm bőre meg aszott. E
2018. márc. 21. 20:46
 14/15 anonim ***** válasza:
52%

A 35 feletti legápoltabb nők sem olyanok már, mint egy ápolt 20 éves, de azért elfogadhatók. A legigényesebbeknek is vannak esztétikus fogtömései, sőt jellemzően 1-2 koronájuk is, akinek van, ott érezhető szájszag is könnyen kialakul (amikor étkezés után nem mos fogat pár óráig még).

Szemeknél már kivétel nélkül ott vannak a ráncok, mellük is már gravitáltabb, lehet rajtuk látni egy kis bőraszottságot. Amelyikük nem túl sportos, azon már bőven vannak fogyási csíkok, akik meg sportosan vékonyak, azok már ennyi idősen is ráncosak.

Szinte mindegyikük egy-két gyereket szült, az a leggondosabb torna mellett is sokkal tágabbak, mint egy keveset használt 20 éves csaj, meg jellemzően nem nedvesednek már olyan jól.

Összegezve: minden relatív, anno 15-25 közötti csajaim, baráti körbe, osztályba tartozó csajok képeit ma nézegetve már a felüket kifejezetten jó csajnak tartom, akkoriban meg körülbelül 10%-ukat éreztem igazán jó csajnak, másik 10-20 százalékot meg összességében jónak. Mai szemmel a 35 körüli jobb nők még nagyon kívánatosak, de 20 évesen (5 év versenysport után fizikailag akkor voltam toppon) más szemmel néztem őket.

40F

2018. márc. 23. 14:49
 15/15 anonim válasza:
A bajusz.
2018. ápr. 3. 00:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!