Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti elégedettek vagytok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elégedettek vagytok a péniszetekkel?

Figyelt kérdés

Hossza,vastagsága,kinézete.

Ha nem,mi nem tetszik benne?

28 N

2018. márc. 26. 19:20
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

19-es:

az egy olyan tökéletes méret,hogy el sem hiszed!

inkább örülj neki,tényleg tökéletes!

2018. márc. 27. 12:24
 22/29 A kérdező kommentje:

a 22 centi tényleg kicsit sok :/

bár óvatosan használva nem lesz vele gond.

az nem biztos,hogy tövig tud menni,de ha mélyebb vaginájú

csajszival hoz össze az élet,akkor szerencsés lesz,hogy ilyen hosszan benyelheti a pasit :)

2018. márc. 27. 12:26
 23/29 anonim ***** válasza:
Köztudott, hogy a legtöbb nőnek az átlagos kell ami 14-16cm hooszra és 4-4,5cm vastagságra. Ami ez alatt van az selejt és használhatatlan.. Tudom sajnos. csak nem tudom, hogy itt néhány ember miért írogat ki ilyen nevetségesen kicsi 12cm-es méretekkel kérdéseket, ő alapból nem tudja ezt? De a legrosszabb azok, amelyek még rá is kontráznak a hazugságaikkal, hogyó jó az meg átlagos.. Csak még nagyobb kárt okoznak ezek annak a szerencsétlennek akit ilyen selejt méretecskével átkozott meg a sors.
2018. márc. 27. 15:48
 24/29 A kérdező kommentje:

mert ki írt ki 12 cm-es pénisszel kérdést?!

Vagy mi van?Lemaradtam valamiről???

egy átlag nőnek az átlagos méret a jó,nyilván.

Ezt senki nem vitatta.

Ugyanakkor sok olyan nő van (barátnőim közül),akiknek kis hüvelyük van,nekik az átlagos barátjuk nem tudja tövig nyomni,mert fáj a méhszája tőle.Annak a rövidebb,12 cm-es pont jó lesz.

És van nyilván sok olyan nő is,akik tágabbak.

Ők valószínűleg a 12cm-esre majd csak legyintenek,de ha pl vastag a pénisz, akkor nagyjából mindegy,hogy 12 vagy 16.

Az utolsó kommentelőnek nem a 12 centis pö***vel van a gond,hanem a komplexusaival.Egy nő még tud mit kezdeni ezzel a far>kkal,de ilyen hozzáállástól minden nő menekül.Úgyhogy nem nagyobb far*k kell, hanem fel kéne nőni és férfiként viselkedni,mert ilyen komplexusokkal a pszichológus foglalkozik,nem a nő és nagyon jó lenne, ha nem lenne a hozzászóló ilyen ku*va okos,mert kettőnk közül én vagyok a far*k másik végén,vagyis a nő,úgyhogy valószínűleg én tudom jobban,hogy mi mire elég.

2018. márc. 27. 16:08
 25/29 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező. Legalább annyi gerinced lehetne, hogy őszintén te is bevallanád, hogy a mikro 12cm-es és 3,5cm-es ropi vékonyságú farok neked sem lenne elég, mint nőtársaid 99%-nak. Köszönöm
2018. márc. 27. 16:12
 26/29 A kérdező kommentje:

nekem a 12 centiméteressel sincs semmi gondom, ha vastag.

A 3.5 centivel pedig akkor is gond lenne, ha 19 lenne.

Ne akard a számba adni a te szavaidat,legalább ennyi gerinc lehetne benned.Köszöntem.

2018. márc. 27. 16:57
 27/29 anonim ***** válasza:
Itt csak egyedül te vagy a gerinctelen..
2018. márc. 27. 18:07
 28/29 A kérdező kommentje:

itt nem gerinctelenségről van szó,hanem komoly lelki sérülésről,amit minél hamarabb kezeltetned kell,én pedig továbbra sem vagyok hajlandó olyat mondani,amit nem gondolod. A gerinctelen akkor már inkább te vagy,mert a saját véleményedet akarok másra erőszakolni és nem fogadod el, ha más máshogy gondolkodik.Tényleg létezik ilyen sérült férfi?Kapj magadra egy kis maszkulin jellemet,mert a te szerinted mikro pö*öd akkor csak a koboldoknak lesz elég.

és most keress valami elfoglaltságot.

hello

2018. márc. 27. 18:19
 29/29 anonim ***** válasza:

"csak a koboldoknak lesz elég"

Ez nagyon tetszett. :)

Mosolygok rajta. Tudsz még ilyen vicceseket írni? :)))

Koboldok. :)

2018. márc. 27. 21:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!