Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kizárólag nők véleménye érdekel! Ti mennyire vagytok elégedettek a párotok szexuális teljesítményével? Miket tartotok pozitívnak és miket negatívnak? Mi az, amit hiányoltok?
Elsősorban leszögezném, hogy őt szeretem és nem a teljesítményét, nem az edzője vagyok.:P De ilyen szemmel, ha kiértékelem a szexet ezeket gondolom:
Pozitív:
-akkor szexelunk, amikor mindketten vagyunk ra, nem erőlteti, ha fáradt vagyok és még csak el sem várja tőlem, hogy készen állnak rá mindig. Nem duzzog egy visszautasítás miatt.
-Ha ő nem akarja könnyű mégis elcsábítani és meghozni a kedvét.:)
-semmit sem erőltet, nem kér külön orál,anál,testre élvezős dolgokat. Ha adok neki orált azt nagyon élvezi, de semennyit sem elvárás, enelkul is élvezi velem a szexet.
-Figyel a lelkemre is, hogy mit érzek, hogy vagyok, kellően ráhangolódjak a szerelmeskedésre, hogy ne csak a puncim, hanem a lelkem is kívánja - kívárja a lelki,testi osszhangomat
-Tud gyengéden simogatni, bókolni, gyengéden csókolózni, miközben lent keményebben is betolja,ha éppen azt élvezem
-Ügyesen tud nyalni, ujjazni, csiklótni, élvezem a méreteit, kedves.
-Szex után kielégít külön mindig,nem kell kerni ra. Utana mindig bújik hozzám, mert tudja, hogy arra vágyom.:))
Negativ:
-nincs orgazmusom, gyorsan elmegy
-keveset kommunikál magáról, élvezi vagy sem, szexinek tart vagy sem, nem dicsér eleget, nem érezteti, hogy mennyire szexi vagyok szex közben (egybkent allansoan érezteti ezt velem a hétköznapokban csak ilyenkor nem)
-Sokszor fáradt es nem olyan aktív
-a szexuális vagyaimra annyira nem nyit, jó így neki,mivel ő mindig elmegy es szexinek tart, de nekem lennének ötleteim mitől mennék el én is, ha nyitna.
-sokszor belemegy, de látom, hogy nincs is kedve es emiatt sokszor rossz, mert csak elmegy, de nem élvezi annyira
-nem olyan lelkes, de nem mondja el mi a baj - szerinte nincs gond es így jó, nekem azért annyira nem,mert kezd elmenni a kedvem már az egésztől.
Pozitív:
- kedves velem közben, sokat csókol és simogat
-sokszor az illatom is nagyon izgatja ami jol esik a lelkemnek
-olyan pózokat szeret, amiket én is, az élvezetem a célja szex közben
-megáll, ha elmenni készül és nyalogat picit amíg lehiggad
-szoktunk análozni, szeretek szopni is de ezeket csak akkor csináljuk ha én akarom vagy ha latja rajtam, hogy ma tüzes vagyok. Semmit sem erőltet rám
-óvatos behatoláskor, figyelembe veszi, hogy túl nagy nekem a mérete elsőre és bármennyire is kívánom nem esik jol ha "beveri"
Negatívum:
- nagyon kevés szex van
- ha kezdeményezek inkább zavarba jön és felbosszantja, hogy már megint akarok és neki most nincs hangulata (akár egy hétig is ez van...)
-még így is, hogy megáll egyszer szex közben kb max 3-4 percig tudja tartani magát
-nem valami szenvedélyes, szereti mindig ugyanúgy csinálni
-ha csak simán szopni van kedvem aznap akkor nem akarja, mert igazságtalannak érzi
-nagyon bénán nyal
-sosem volt még orgazmusom
21N
# 4/4
Remélem nem ugyan arról a férfiról beszélünk.:DD
Az egyoldalú orál elutasításán meg a béna nyaláson kívül akár az én párom is lehetne.:D
Ez tanulságos volt, még ha nem is reprezentatív.
Talán mégis van ennek a Gyakorinak valami értelme (először tapasztalom).
A hivatalos parommal felevente van szex
Ez egyszerre pozitiv es negativ is :-D
A szeretommel
+Izgato szexi jol nyal sokaig birja figyelmes mindig van legalabb 1 orgazmusom
-Ritkabban talakozunk mint szeretnem
Pozitivum:
Oda figyel ram kozben, mit szeretnek, hogy szeretnek. Sajnos nincs huvelyi orgazmusom, ennek ellenere nagyon torekszik, hatha :) Tudja, hogy szeretem a mocskos szavakat, ezert hasznalja is oket. Ha analjoz van kedve, nem eroszakoskodik, ha epp nem akarom. Inkabb a kemeny szexet szeretem, ezert altalaban ugy csinaljuk , de ha eszre veszi, hogy a lelkem szerelmes huncutkodasra vagyna, akkor kerdes nelkul az lesz a durvulas helyett. Imadom, ha a fenekem izgatja, ezt tudja, csinalja is.
Nagyon jol banik a kezevel, farkaval, ujjaival.
Negativum: ritka a szex, talan heti 4-5. Nekem a triplaja is menne. Mostanaban egeszsegugyi ok miatt sokszor elutasit, errol nyilvan nem o tehet, de attol rossz erzes.Nem kezdemenyez sokat , ritkan dicseri a testem, tettettek bizonyitja hogy szereti, de szavakkal nem igazan.
Ha mar szenvedek neha a szexhianytol, akkor se dug meg.
De (ez pozitivumhoz) kaptam egy vibratort a folos energiaim levezetesere.
Pozitívum:
Mindig nagyon odafigyel rám közben, hogy megfelelően rá legyek hangolódva a szexre.(ahogy már előttem is írták)
Megkérdezi, hogy mit hogy szeretnék, nem ural le. Mondjuk néha ha durvábbak vagyunk akkor egyszerűen felkap és úgy igazít ahogy neki jó, de az kifejezetten izgat.
Jó vele a szex, mert ha olyan hangulatunk van akkor nagyon gyengéd és romantikus, máskor pedig durvább, de általában eltalálja, hogy mire vagyok vevő, és neki is megfelel úgy.
Nekem ő az első barátom, és eleinte különösen odafigyelt minden apró mozdulatra és érintésre, hogy nekem jó legyen, ami mai napig agyon szép emlék. :)
Negatívum:
Jól orálozik, viszont sokszor vált tempót, és igaz, hogy már beleremeg az egész testem olyan jó érzés, még sosem sikerült elmennem vele egy év alatt. :(
Kevesebb szexet igényel mint én, ami lehet nem is zavarna, de távkapcsolat lévén egy-két hetente tudunk csak találkozni, és olyankor úgy érzem, hogy azért jó lenne kicsit többet szexelni.
Sokszor gyorsan elmegy, pedig én még szívesen folytatnám. :D De erre van az a trükk, hogy előtte iszunk, akkor nem megy el. :D
Ezen kívül amúgy jó a párkapcsolatunk, és nagyon jól kijövünk egymással, szóval bár szexuálisan kicsit talán mások vagyunk, nem olyan mértékben, hogy ez zavaró legyen.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!