Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hölgyek, milyen szexuális elvárásaitok vannak a pasitok teljesítményével szemben?
Heti 5-10 szex.
Legyen azért 14-15 cm.
A szexben a "dugós" részt azért bírja 10-15 percig.
Kövezzetek meg, ha ezek óriási, teljesíthetetlen elvárások.
23/L
Kedves első válaszoló! A centikért nagyon nehéz tenni, és nagyon szigorú étrendet kell követni ha természetes növekedést akarunk. Utóbbi témában mindenkinek a stop&start módszert ajánlom
18f
10-15 perc? (?)
Nálunk a szex (dugós része) 40-60 percig tart, ha nincs időnk tovább húzni.
3
Ez azért van mert ti ilyen jók vagytok. De nem mindenki ilyen jó. Ennyi és örülj magatoknak
Ha már a "pasim", tehát kapcsolatban vagyok vele, az azért van, mert érzelmek fűznek hozzá, nem is akármilyenek. Innentől kezdve nem elvárásokról meg görcsös megfelelésről szól a történet.
Lehet, hogy ezt csak azért mondom, mert még nem volt részem botrányosan rossz szexben, ki tudja.:D
6
Nem voltam rengeteg férfival, de találkoztam már 12 centinél kisebb pöcörővel, olyannal aki elment pár perc alatt és aki soknak találta a heti ötöt. (Előbbi kettőt ugyanazon férfival) Addig jó, amíg nem volt rossz szexed.
Amikor szeretnék vele szerelmeskedni, ne legyen mindig az, hogy előtte orálisan fel kelljen merevíteni. Sajnos ilyen kapcsolatom is volt...
Meg heti legalább háromra képes legyen akkor is, amikor éppen nekem szottyan kedvem hozzá. 40/N
8
Nekem hónapokba telik mire szerelmes leszek. És nem várok hónapokat a szexszel.
Ha valakivel kívül-belül kedveljük egymást, akkor nem ördögtől való nekem hogy akár 3-5 randi után lefeküdjünk egymással.
És ilyenkor ahogy te is mondtad, még nem bolondítja el az embert a rózsaszín köd, jobban észre lehet venni ha valami nem megy jól
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!