Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, hölgyek, milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, hölgyek, milyen szexuális elvárásaitok vannak a pasitok teljesítményével szemben?

Figyelt kérdés
szexuális, elvárás
2017. jún. 10. 14:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
72%
Mi van akkor ha a pasinak megfelelő a mérte, de neki nem tetszik a mellméretetek? Akkor egyből a pasi a bunkó? :)
2017. jún. 10. 15:32
 12/19 anonim ***** válasza:
#10, akkor valószínűleg az a "probléma", hogy sosem jöttem össze senkivel ismerkedős-randizgatós módon, már ismertem őket régebb óta egy-egy társaságból, és volt ideje kialakulni bennem az érzelmeknek, mielőtt megtörténtek volna a dolgok. Egyébként nálam is minimum hónapok kérdése a szerelem, szóval ebből a szempontból megértelek.
2017. jún. 10. 15:47
 13/19 anonim ***** válasza:

11

Nem :)))))))))

12

Nem vagyunk egyformák, de ezzel semmi gond nincs.

2017. jún. 10. 15:53
 14/19 anonim ***** válasza:
78%
Három tucat kapcsolat után mondhatom, hogy a legfontosabb, hogy legyen szexuális potenciálja a pasinak, tehát, hogy kívánja a nőt, s képes legyen erekcióra akkor is, amikor számára teljesen váratlanul mutatkozik rá igény, vagyis spontánul kell megfelelnie a kihívásnak. A potenciálhoz tartozik még az ejakulálási képesség is. Vannak -kortól függetlenül- férfiak, akik heti két ejakulációnal nem képes többre, vagyis száraz ez elsülés. Magamon észrevettem, hogy sokkal jobb volt, amikor belém élveztek. Amikor nem, utána mindig ideges vagy depressziós voltam. A méret nem annyira fontos, persze a 13 cm alatti szerszámok kevésnek bizonyulhatnak, ha nem profi a tulajdonosuk. A percek száma szintén nem annyira fontos, mert ha van megfelelő potenciálja a partnernek, akkor heti 2 vagy több ejakuláció beiktatásával, az időt is meg lehet hosszabbítani. Erről a nő gondoskodhat. A potenciálon kívül még a tapasztalat is sokat számít. Miután betöltöttem az 50-et, még volt 6 kapcsolatom. Egy rossz, három elég jó, és két nagyon jó. A pasik kora 42 és 58 között volt, s érdekes mód, a legjobbak 50 felettiek voltak. A jelenlegi párom 55 éves, és vele a heti három mindig megvan, és nem is akárhogyan. :) 55/N
2017. jún. 10. 16:11
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Semmi extra, azért heti 2-3 szex jól esne, ő kezdeményezzen, legyen orális szex (persze kölcsönösen).

Ami nekem extra igény lehet, hogy - már bocsánat, de - nem akarok alvó meg félmerev pénisszel szórakozni, szerintem 5 perc smárolás után már nem egészséges, ha nem kemény. Én is nedves leszek 1 perc alatt, szóval van mire elvárni.

3 percig bírja ki, és legyen neki fontos, hogy elmenjek, tőlem még meg is kérdezheti, milyen volt. Nekem elég egy kör is, ha kielégítő volt.

Ne legyen baja az óvszerrel semmilyen tekintetben.

2017. jún. 10. 16:24
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Akikkel eddig voltam szinte mindegyiknek vagy baromi nehezem merevedett meg, ha egyáltan sikrült, vagy nem ment nekik az elélvezés.

Nemtom mi a csuda történik ...

26/n

2017. jún. 14. 13:36
 17/19 anonim ***** válasza:
#9 kicsit fura, hogy -- ráadásul 40 évesen -- gondod van azzal, hogy "orálisan fel kell merevítened" egy férfit... vagy csak 20 éves pasikákkal jársz? Te is nedvesedsz bemondásra?
2017. jún. 14. 20:14
 18/19 anonim ***** válasza:
# 17 Az orális szexnek is megvan a maga nem elhanyagolható szerepe, de ne váljon a férfi nemi vágyának pótlójává.
2017. jún. 16. 01:24
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is voltak olyan tapasztalataim a pasikkal, hogy nehezen "melegszenek be". Azt olvastam, hogy ez azért is lehet, mert ez ételekben hormonok vannak, mivel ezzel etetik a tenyész állatokat, de a ivó vízbe is kerülnek hormonok.

Az ember azt gondolná, hogy ha ritkábbra fogjuk az szexuális együttléteket, akkor csak fickósabbak lesznek, de saját tapasztalatom szerint ez pont fordítva van. Minél ritkábban kell helyt állniuk annál gyöngébben teljesítenek. De ez ránk nőkre is vonatkozik (biztos megtapasztaltátok ti is). Ezért, több szigort a pasikkal szemben, gyakrabb fegyverbe hívást! :) 37/n

2017. jún. 17. 01:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!