Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FFérfiak! Milyen elvárásaitok vannak egy nőtől az ágyban?
Legyen aktív. Az egyik legkedvesebb barátnőm a múltban pl az volt, aki állandóan rám mászott és egy csomót szexeltünk lovaglóban. Nem mintha nekem az lenne a kedvencem, de egyszerűen csak rám mászott és betette a farkam magának. Közben pedig puszilgatott, csókolgatott végig.
Viszont sajna volt már olyan barátnőm is, aki csak elfeküdt az ágyon ruhában és még azt is tőlem várta el, hogy levetkőztessem, de úgy, hogy még a végtagjait vagy a testét is nekem kellett felemelnem, ha le akartam szedni egy ruhát róla. Senkinek nem kívánok ilyet, akármennyire is csinos lány volt.
Legyen hangos, aktív, s ne tegyen lakatot a szájára, nevezze nevén a dolgokat, mondja, hogy bassszam meg, mondja, hogy imádja a fasomat, s mondja, hogy kúrjam a pi.áját.
És szeressen szop-ni. Anál nem feltétlen
Szeressen engem, szeresse, ahogy szeretem. Legyen felszabadult, igazi kis ribb@nc. Szeresse ha keményen dugom, ha haját húzom, fenekelem, kikötözöm, megkötözöm a ciciket is néha. Szeressen finoman is szeretkezni olykor. És igen, adjon hangot az élvezetnek, kelljen befognom a száját olykor a sikolyok miatt, ne hallják a szomszédok, vagy éppen betömnöm a száját... akár a bugyival is. :))
33F
elvárás: élvezze a szexet!
Más nem igazán kell. Ha már látom, hogy a lány élvezi, akkor én is fogom élvezni.
Köszönöm a válaszokat! :)
Amúgy #3, nem szereted, ha a lány csak fekszik... Te mégis azt élvezted a legjobban, amikor te semmit nem csináltál, csak feküdtél, és jóformán a nő megdugott. Nekem ez kissé ellentmondásos.
Kösz mindenkinek, úgy látszik a válaszadók többségének fontos az, hogy a nő is élvezze. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!