Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, nektek milyen elvárása...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek milyen elvárásaitok vannak?

Figyelt kérdés

Mivel sokan írják, hogy a lányoknak túl nagyok az elvárásai, ezért kíváncsi vagyok, hogy konkrétan mik ezek, mert nem hiszem, hogy általánosságba lehetne beszélni erről, mindenkinek egész más elvárásai lehetnek.

Lányok nektek milyen elvárásaitok vannak? Milyennek kell lennie egy fiúnak, hogy kapcsolatot létesítsetek vele?

2015. szept. 29. 22:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
70%

-Legyen művelt, hozzá tudjon szólni azokhoz a témákhoz, amikhez én

-Imádok érvelve vitázni, legyen érzéke és türelme hozzá

-Legyen humora, szeretem, ha ugratnak, és visszaadhatom

-Legyen spontán, gyakorlatias, de ne földhöz ragadt

-A külső nem lényeg, csak ne egészségre károsan elhízott, illetve legyen valami, ami megfog benne, lehetőleg a különleges kisugárzása

21N

2015. szept. 29. 22:42
 2/12 anonim ***** válasza:
2%
1. riban c
2015. szept. 29. 22:43
 3/12 anonim ***** válasza:
65%
Bajod van, második?
2015. szept. 29. 22:44
 4/12 anonim ***** válasza:
10%

Legyen vállalkozó.

Megadjon mindent amit kérek.

Saját háza legyen, a lakás nem jó, nem szeretem reggelente a forgalom zaját, és jó érzés reggelente a saját kertben sétálni.

Min egy kocsija legyem, középkategóriás, vagy felsőkategóriás.

Minden évszakban vigyen nyaralni, de legalább évi kétszer ha sokat dolgozik, ami azt jelenti sok pénze lesz.

Ja és ez mellé én mit teszek le az asztalra.

Több eb és világversenyre járok, fitnesz kategóriában.

26N, 182cm, fitneszmodell

2015. szept. 29. 22:45
 5/12 anonim ***** válasza:
26%
4-es Andersen már régen meghalt,ez gyenge mese volt!
2015. szept. 29. 23:01
 6/12 anonim ***** válasza:
Imádom ha a srác felvállalja azt amilyen, úgy értem mer egyedi lenni, esetleg spontán, más, mint a tömeg. De nem erőltetetten gondolom, (meg nem is úgy, hogy lázadjon), csak adja saját magát. Mindenképp az őszinteséget díjazom, az optimizmust, azt ha megértő és empatikus, kedves. És lehessen vele jókat beszélgetni és röhögni:)
2015. szept. 29. 23:25
 7/12 anonim ***** válasza:

4# "fitneszmodell vs 31F ceo

- Legyen vállalkozó. pipa, duplán, TRIPLÁN

- Megadjon mindent amit kérek. hehe X baby X

- Saját háza legyen, a lakás nem jó, nem szeretem reggelente a forgalom zaját, és jó érzés reggelente a saját kertben sétálni. mind2 pipa

- Min egy kocsija legyem, középkategóriás, vagy felsőkategóriás. pipa duplán, TRIPLÁN

- Minden évszakban vigyen nyaralni, de legalább évi kétszer ha sokat dolgozik, ami azt jelenti sok pénze lesz. LESZ? xdDD van már elég, de te maradsz a seggeden tehát X

Ja és ez mellé én mit teszek le az asztalra.

Több eb és világversenyre járok, fitnesz kategóriában. annyi a fullos sz.uka mint a szemét ilyen őzike csapatmozgásban 10-essével járnak tigricicc

26N, 182cm, fitneszmodell na"nemond X ;D

2015. szept. 29. 23:41
 8/12 anonim ***** válasza:
#4 kamu vagy :'D
2015. szept. 30. 00:33
 9/12 anonim ***** válasza:

Legyen tanult es kezeljen ugy, mint egy kiralynot. Cserebe en is ugyanezeket tudom nyujtani es a kiralyom lesz, akiert rajongok es igyekszem a kedveben jarni.

21/L

2015. szept. 30. 07:00
 10/12 anonim ***** válasza:

Legyen a legjobb barátom- legyen megbízható, kölcsönösen el tudjuk egymás mellett lazulni, ne titkolódzon, fontos, hogy meg tudjunk mindent beszélni bizalommal.

Fontos a jó szex, lássuk be, ha az nincs meg, az egész kapcsolat már nem lesz az igazi. Nem a méret a lényeg, inkább az, hogy meglegyen az intimitás, ne csak a bizonyítási vágy miatt feküdjünk le.

Legyen hűséges, ne kacsintgasson félre, ne hazudjon, legyen őszinte. Ne féljen megmutatni, hogy ki ő valójában.

18L

2015. szept. 30. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!