Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek milyen elvárásaitok vannak?
Mivel sokan írják, hogy a lányoknak túl nagyok az elvárásai, ezért kíváncsi vagyok, hogy konkrétan mik ezek, mert nem hiszem, hogy általánosságba lehetne beszélni erről, mindenkinek egész más elvárásai lehetnek.
Lányok nektek milyen elvárásaitok vannak? Milyennek kell lennie egy fiúnak, hogy kapcsolatot létesítsetek vele?
Nekem magasak, egy percig se tagadtam sose :D
Külsőben nem vagyok válogatós, ha átlagos az arca, és nem gyenge, mint a harmatos libaf-s, akkor már ok.
Belsőre meg legyen intelligens, értsen vagy legalábbis legyen érdeklődő azon témák iránt, amik engem érdekelnek (ha nem tud róluk semmit se baj, de legyen befogadó rá), legyen komoly és érett, tehát lehetőleg ne a klubokban töltse minden szabadidejét más lányok szelfijeit lájkolgatva, tudja, mit akar, ne legyen fatökű, legyen jó az ágyban, tudjon főzni, mosni (tehát tudjon magáról gondoskodni, mert én nem leszek a bébiszittere), gondolja azt, hogy én vagyok a fény az életében, de ne legyen a nyakamra akaszkodva.
Ja, meg hát alap, hogy ne legyen rasszista-szexista-homofób kapialista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!