Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elégedettek vagytok a péniszetekkel?
Figyelt kérdés
Hossza,vastagsága,kinézete.
Ha nem,mi nem tetszik benne?
28 N
2018. márc. 26. 19:20
3/29 anonim válasza:
Régen kicsinek hittem, ma már abszolút meg vagyok elégedve vele :)
17/4.5 cm
26F
4/29 anonim válasza:
felallva abszolut elegedett, 17.5, 4.5, de lankadtan csak 5-6 centi ami neha frusztralo.. 24/f
5/29 anonim válasza:
Igen.
Kb. 15-16cm,elég vastag, szép makk, kemény és egyenes mint a cövek, elbírja a frottír törölközőt, tudom mozgatni...
Még valamit?
6/29 anonim válasza:
Nem bánnám ha 2-3cm hosszabb lenne és 2mm vastagabb úgy 21-22/4,5 lenne :D
7/29 anonim válasza:
Igen, eddigi partnereim dicsérték. Nagyobb az átlagnál, és szép( bár fa...sz tudja mi szép benne) :D :)
8/29 A kérdező kommentje:
ahhh a 17 cm és 4.5 vastagságú a kedvencem.nekem már vastag,de az a jó,ha feszít és kicsit fáj
2018. márc. 26. 19:30
9/29 A kérdező kommentje:
férfiként ti mit éreztek abból,amikor a farkatokkal behatoltok és feszítitek a puncit?
2018. márc. 26. 19:32
10/29 anonim válasza:
Én nem vagyok megelégedve vele, de elfogadtam az idők folyamán. Ha a fejem tetejére állok, akkor sem tudok ezen változtatni, viszont azon igen, hogyan állok hozzá. :)
Amúgy azzal szoktam viccelni, hogy sajna "lecsúszott" a méret, mert a lábam persze 47-es xDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!