Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elégedettek vagytok a péniszetekkel?
Figyelt kérdés
Hossza,vastagsága,kinézete.
Ha nem,mi nem tetszik benne?
28 N
2018. márc. 26. 19:20
12/29 A kérdező kommentje:
10-es:
ez aranyos :)
2018. márc. 26. 19:40
13/29 anonim válasza:
#3-as vagyok, ha rámírsz szívesen elmondom milyen érzés de én is kérdeznék :)
14/29 anonim válasza:
Nem. kicsi és vékony sajnos 12cm/3,5cm. Nem volt eddig olyan nő aki érzett volna valamit belőle. Nos ezt persze egyik sem mondta ki, de a testbeszédből ezt könnyen ki lehet olvasni.
15/29 anonim válasza:
Elégedett, mert más is mindig az volt vele.
Valamivel 18cm feletti a hossza, vastagságát nem mérem, de jól meg lehet kapaszkodni benne. :)
Kinézetre meg egyenes, kicsit lefelé ível és hatalmas a makk a végén. :)
25 F
16/29 anonim válasza:
Elégedett vagyok vele.
12 cm, vastagságra nem tudom. Viszont kis aranyos, játékos.
Kinézetre ne nekem kelljen megállapítani milyen! :)
17/29 anonim válasza:
Tökéletesen. Szépnek mondták barátnőim és én is annak tartom.
18/29 Noren1989 válasza:
19/4, kinézetre akár egy farok.
Kicsit túl szőrös.
19/29 anonim válasza:
Én nem vagyok vele elégedett. Olyan 16/4,5 lehet. Lehet hosszabb mondjuk 2 centivel. De azért szorongásaim nincsenek miatta. Elfogadtam olyannak, amilyen. Ez olyan kb mint nálatok a mell, nem tudtok vele mit csinálni.
26F
20/29 anonim válasza:
22cm. A vastagságát nem tudom. Még szűz vagyok. Kicsit lehetne kissebb. Mert félek hogy fájdalmat okozok... 23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!