Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A mai nők (30 év alattiak),...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai nők (30 év alattiak), miért csak jóformán diplomás férfiakat keresnek?

Figyelt kérdés

2018. márc. 24. 15:06
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
24%

17!

Még jó hogy nem szégyelled azt aki még dolgozik ebben az országba a sok naplopó egyetemista helyett!

Kevés ilyen ember van becsüld meg!

2018. márc. 25. 17:57
 22/31 anonim ***** válasza:
44%

#13-as vagyok

Tipikus "savanyú szőlő" effektus. Mert azokkal mi van, akik lediplomáztak és 2 hónapon belül el is helyezkedtek? :D Nekem ennyi időbe telt, hogy állást találjak a diplomámmal, a szakmámon belül.

Attól, hogy te nem tudod megcsinálni, nehogy már más legyen a szar, mert ő meg tudja...

2018. márc. 25. 18:35
 23/31 anonim ***** válasza:
33%

Bocsánat!

Nekem két szakmám van és ehhez köthető vállalkozásaim!

Én anno kétkezű szakmákat tanúltam mert nekem nem volt büdös a munka mint a mostani fiataloknak.

2018. márc. 26. 07:56
 24/31 anonim ***** válasza:
14%
Mert mellettük nem kell komoly munka. Majd a manager megteremti a jólétet. Elvégzik a büfé szakot, hogy mégiscsak diplomás legyen ő is, de a pénzt valakinekhhozni kell.
2018. márc. 29. 20:22
 25/31 anonim ***** válasza:
0%

Azért amiért a pasik meg a péniszükkel választanak , fiatal , vékony , feszes , modellalkatú nöket , de ök 70 évesen is , nemcsak 30 alatt

Egy 43 eves nö mar nem jó üzlet csak ha szetplasztikazott es penzes

2018. márc. 29. 20:28
 26/31 anonim ***** válasza:
A páromnak OKJ-je van, egy nagyon szép és okos Nő és szörnyen büszke vagyok Rá. Amikor megismerkedtünk, még csak érettségije volt. Még egy nyelvvizsgája sincs. Nagyon jól megvagyunk együtt, nagyon szeretem és borzasztóan hálás vagyok, hogy szerethetem. És azért is büszke vagyok Rá, hogy ilyen jól ért a szakmájához. Egy értelmes, tehetséges ember.
2018. márc. 29. 20:30
 27/31 anonim ***** válasza:
52%

26 os nem ferfiaknak szólt a kérdés , hanem nöknek .

Pont itt a baj persze megfelel neked az okj s csaj , te magad irod h gyönyöru szep stb ez kell a ferfiaknak

Nem szamit semmi ha feszes a mell es mas ferfinek is áll rá

Nöknek se szamit ha lottyadt a pasi amig feszul a penztarcajaa

2018. márc. 29. 20:42
 28/31 anonim ***** válasza:

Utolsó észrevettem, hogy a párom csaj, csak gondoltam ez oda-vissza működik.

Pont ez az, hogy igen: szép (ez azért csak fontos egy kapcsolatban, nem?); okos, és aranyos. Sportos. És jól kijövünk. Engem nem érdekel, hogy “csak” OKJ-je van, én láttam, mennyit dolgozott érte, meg tudom becsülni.

Nem látom az analógiát az öreg de pénzes pasikkal. Ennek az analógiája a csak OKJ-vel rendelkező, de amúgy okos, szép, aranyos férfi. Nem?

2018. márc. 29. 20:47
 29/31 anonim ***** válasza:
Egyesek csak azt felejtik el, hogy amig a paraszt nem szarik, a gazdag nem eszik...
2018. márc. 29. 20:58
 30/31 anonim ***** válasza:
6%

26 os valaszoló tenyleg szánalmas vagy . A "párod " biztos nem az eszedért szeret

Nöket kerdeznek h miert valasztanak módos pasikat erre te irod h a te csajodnak okj s diplomaja van , de teged nem erdekel .

Miert kéne ? El kene tartson férfi létedre ?

Ennyire oda vissza nem muködik a dolog

2018. márc. 29. 21:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!