Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai nők (30 év alattiak), miért csak jóformán diplomás férfiakat keresnek?
17!
Még jó hogy nem szégyelled azt aki még dolgozik ebben az országba a sok naplopó egyetemista helyett!
Kevés ilyen ember van becsüld meg!
#13-as vagyok
Tipikus "savanyú szőlő" effektus. Mert azokkal mi van, akik lediplomáztak és 2 hónapon belül el is helyezkedtek? :D Nekem ennyi időbe telt, hogy állást találjak a diplomámmal, a szakmámon belül.
Attól, hogy te nem tudod megcsinálni, nehogy már más legyen a szar, mert ő meg tudja...
Bocsánat!
Nekem két szakmám van és ehhez köthető vállalkozásaim!
Én anno kétkezű szakmákat tanúltam mert nekem nem volt büdös a munka mint a mostani fiataloknak.
Azért amiért a pasik meg a péniszükkel választanak , fiatal , vékony , feszes , modellalkatú nöket , de ök 70 évesen is , nemcsak 30 alatt
Egy 43 eves nö mar nem jó üzlet csak ha szetplasztikazott es penzes
26 os nem ferfiaknak szólt a kérdés , hanem nöknek .
Pont itt a baj persze megfelel neked az okj s csaj , te magad irod h gyönyöru szep stb ez kell a ferfiaknak
Nem szamit semmi ha feszes a mell es mas ferfinek is áll rá
Nöknek se szamit ha lottyadt a pasi amig feszul a penztarcajaa
Utolsó észrevettem, hogy a párom csaj, csak gondoltam ez oda-vissza működik.
Pont ez az, hogy igen: szép (ez azért csak fontos egy kapcsolatban, nem?); okos, és aranyos. Sportos. És jól kijövünk. Engem nem érdekel, hogy “csak” OKJ-je van, én láttam, mennyit dolgozott érte, meg tudom becsülni.
Nem látom az analógiát az öreg de pénzes pasikkal. Ennek az analógiája a csak OKJ-vel rendelkező, de amúgy okos, szép, aranyos férfi. Nem?
26 os valaszoló tenyleg szánalmas vagy . A "párod " biztos nem az eszedért szeret
Nöket kerdeznek h miert valasztanak módos pasikat erre te irod h a te csajodnak okj s diplomaja van , de teged nem erdekel .
Miert kéne ? El kene tartson férfi létedre ?
Ennyire oda vissza nem muködik a dolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!