Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai nők (30 év alattiak), miért csak jóformán diplomás férfiakat keresnek?
Segítek értelmezni!
Azt akartam sugallni hogy megkéne a közös egyensúlyt húzni mert nagyon úgy fest több a diplmás mint a szakember.
Vagy majd egy orvos fog kipufogót heggeszteni, vagy ügyvéd fog az asztalos helyett bútort összerekni, illetve fizikus fog majd villanyt szerelni.
Jók az én hasonlataim is?
Mert a 30 év alatti korosztályban egyre több a diplomás nő. A nők szeretnek felnézni a párjukra, és az úgy nehéz, ha a nőnek diplomája van, a pasijának meg 8 általánosa. Szerintem ezzel meg is válaszoltam azt, amit az 5-ös hozzászólásodban említettél.
Diplomásként én is azt veszem észre magamon, hogy nehezen tudom elképzelni, hogy egy nálam jóval alacsonyabb iskolai végzettséggel rendelkező pasim legyen. Mert akkor felmerülne bennem, hogy belőle hiányoznak azok a tulajdonságok, amik bennem megvannak, és kellenek egy diploma megszerzéséhez (kitartás, szorgalom, céltudatosság, stb.). De ha elég intelligens a pasi, és látom, hogy vannak céljai, akkor szerintem ez nem lenne akadály, hogy nincs papírja.
25N
Persze, mert csak diplomás lehet céltudatus,szorgalmas,kitartó. Meséljetek még😂.
Nem tudom mi van Pesten bulinegyedben azzal a sok munka nélkül tengődő diplomás pitsával, valahogy egyik se kéne, hánynak meg lerészegednek..
Az, hogy nincs diploma, nem kifogás arra, hogy nem csajozz.
Az, hogy diplomád van, nem biztosíték arra, hogy lesz csajod.
14!
Kíváncsi lennék mennyire viszed a papíroddal, remélem csak annyira mint az auchanba dolgozó pár pénztáros mert azt monták ők hogy sajnos nem tudnak a végzetségükhöz megfelelő munkát találni, mert már telítettség van a diplomásokkal!
Ezt már több ott dolgozó embertől hallottam.
De hát mint írtad egy diplomás könnyebben sajátítja el egy szakmunkás munkáját, ezért csak pénztáros lett belőlük nehogy éhen haljanak a diplomával.
Amúgy megnézném egy orvos hogy cserélne hőcserélőt egy gázkazánba vagy egy termómágnest, vagy éppen hogyan tisztítana ki egy venturi furatot...
Utolsó jó megaszonta. Igaza van😂.
Hát ha csak azt nézem hogy egy bölcsész diplomára fizetnek 158 nettót, már nem érte meg elvégezni...
Ismerek olyat akinek van ilyen nő ismerőse, tetszett neki, elvégezte, most meg csinál amit tud, mert hasznát nem veszi.
Erről beszélek!
Ez a diploma csak presztizs kérdés amolyan divat!
Ha van a Janinak akkor legyen nekm is...
Csakhát sok buta azt nem mérlegeli hogy meg is tud belőle élni??
Vagy csak kihúzott háttal mint a páva nagyképüen járkál a diplomájával mert most épp ez a divat ,de felkopik az álla.
Egy jó szakma minden lótifuti diplománál többet ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!