Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai nők (30 év alattiak), miért csak jóformán diplomás férfiakat keresnek?
Figyelt kérdés
2018. márc. 24. 15:06
2/31 Captain Logic válasza:
Miért, te nem találsz senkit orvosival?
3/31 anonim válasza:
Nem kell, hogy diplomája legyen, de legyen intelligens, az nagyon fontos.
4/31 anonim válasza:
Hát én még ilyet nem hallottam, hogy iskolai végzettséghez kötnék a párválasztást/ismerkedést... xD Jó, nyilván akinek csak a 8 általános van meg vagy még az se az érthető, de efelett nem tudok róla, hogy különösebben foglalkoztatná őket, ha az adott illető ettől függetlenül stabil keresettel/munkahellyel remdelkezik.
5/31 A kérdező kommentje:
Pl rengeteg olyat hallani, meg ismerni, hogy diplomás jól menő férfi összejön egy tescos árufeltöltő, vagy takarító csajjal. De a fordítottjáról ritkán hallani, hogy diplomás jól kereső nő összejön egy hentessel.
2018. márc. 24. 15:42
6/31 anonim válasza:
Mert manapság diplomával lehet megélni,és nem nehéz megszerezni,csak egy kis ész, kitartás,fegyelem,akarat,és némi életcél kell hozzá.Ezek jó tulajdonságok,akiben még ezek sincsenek meg az nem alakalmas párkapcsolatra,mert pl.minden problémáért,sérelemért a gyakorira fog jönni toporzékolni.
7/31 anonim válasza:
Én tanár jogász, ügyvéd stb nőkkel voltam az utóbbi 10 évben pedig érettségim van csak...
8/31 anonim válasza:
6# mert a diplomások, meg egyetemisták nem jonnek naponta panaszkodni a gyakorira valamiért... :Dd
9/31 anonim válasza:
Nekem sem diplomás a párom. De mondjuk az intelligencia nem árt de az nem egyenlő a felsőfokú képzettséggel.
10/31 anonim válasza:
Nem konkrétan azt kerseik,csupán nem tudnak kétkezű szakmával rendelkező munkás,dolgozó embert találni,mert ma az a divat hogy büdös a munka és senki nem akar dolgozni,mindenki főnök akar lenni csakhát kinek fognak dirigálni ha mindenki diplomás...? :)))
Na de nem baj, majd ha le áll a gazdaság mert senki nem dolgozik fizikai munkát akkor rájönnek hogy egy jó szakma felér egy diplomával...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!