Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az itt lévő hölgyek miért olyan előítéletesek?
Felteszek egy kérdést ugye. Jön rá válasz. Ez nekem nem elég ezért privátba küldök egy üzenetet mert szeretném ha biztosan megkapná a neki címzett üzenetet. És ekkor jön hogy ne próbálkozzak semmivel, csak dugni akarok, neki nem kell privi, stb. Ez miert van? Tényleg csak érdekelt a teljes véleménye. Ennyire fura ha hátsó szándék nélkül küld valaki privit?
20/F
Figyi, a legtöbb ebből a kategóriából megkereső férfi leginkább próbál összehozni valamit. Ki kapcsolatot, ki szexkapcsolatot, valaki csak alkalmi szexet.
És az teljesen mindegy, hogy most a "Mizu, korod, ismerkedünk?" szenthármassal támad le nyíltan, vagy rákérdez a válaszomra és a 10. hosszabb levélváltásnál derül ki, hogy akkor most ha már ilyen jó az összhang talán megnézhetnénk, máshol is meg van-e.
Nem személyesen a te hibád, a többi férfi társad ásta alá a bizalmat, de ennek te is és minden normális férfi felhasználó isszátok meg a levét.
Ez van.
Jól írják.
Férfi létemre én is kaptam már elég levelet, sokszor úgy, hogy átlag alatti IQ-val is le kellett volna jönnie, hogy férfi vagyok.
De nem is ez a gáz, hanem tisztán lejött a levél alapján, hogy ostoba, korlátolt, szűz bohócoktól jön a levél, akik totál agyhalottak...
Nem csodálom hát, hogy a nők nem írnak vissza.
Első, hogy a levélnek olyan tárgya legyen, ami mond valamit, és lehetőleg érdeklődést kelt.
A levél első mondata legyen valami bemutatkozás-féle, és az is legyen benne, hogy miért írsz.
Privátot akkor írj, ha van valami mondanivalód, ami nem volt a válaszok között, és nem akartad, hogy mindenki olvassa. Írj kulturáltan, hibák nélkül, és tömören. Légy udvarias, szerény, és kerüld a címzett megbántását.
Garantálom, hogy kevés kivétellel kapsz választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!