Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az itt lévő hölgyek miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az itt lévő hölgyek miért olyan előítéletesek?

Figyelt kérdés

Felteszek egy kérdést ugye. Jön rá válasz. Ez nekem nem elég ezért privátba küldök egy üzenetet mert szeretném ha biztosan megkapná a neki címzett üzenetet. És ekkor jön hogy ne próbálkozzak semmivel, csak dugni akarok, neki nem kell privi, stb. Ez miert van? Tényleg csak érdekelt a teljes véleménye. Ennyire fura ha hátsó szándék nélkül küld valaki privit?

20/F

2018. márc. 19. 10:30
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Köszi a kommentet 6 os. Igen én is találkoztam már olyannal aki végre nem hajtott el amikor kérdeztem tőle és viszonylag normálisan el tudtunk beszélgetni (bár nem az volt a cél), de ez elenyésző volt. Viszont igy a te példádat olvasva örülök hogy nem teljesen van igazam :).

Neked is köszi 7 es. Figyelj. Már én is írtam rá úgy lányra hogy jelezte neki nem kell privi. Viszont fontos kérdést tettem fel, természetesen cseszett válaszolni (biztos azthitte én is dugni akarok.. szánalmas). Eleve nem is írtam volna neki ha visszanézi a kérdést amit kiírtam. De nem tette. Így mégis hogy kapjak/kérjek teljes választ? Így van. Tévedtem. Egy bizonyos része a hölgyeknek nem előítéletes. Szimplán csak szánalmas vagy öntelt. Azt hiszi körülötte forog a világ mert kapott 10 üzenetet néhány kanos idiótától.

2018. márc. 19. 10:57
 12/26 anonim ***** válasza:

azért, mert a legtöbb kérdés és a legtöbb privát arra megy rá, hogy megismerd és megdugd a lányt. Megszámolni nem tudom hogy hány privátot kaptam én pasiként és 99%ban kanos, kiéhezett srácok küldték és mindig ugyanaz volt amit akartak.

"Te csaj vagy?"

"Hány éves vagy és hol laksz?"

"Te szereted a szexet?"

Alap szabály: ha senki sem válaszol a leveleidre, akkor nem a csajokkal van a probléma, hanem a leveleiddel.

2018. márc. 19. 11:05
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Mert a többség, sőt aki nekem írt,kivétel nélkül, előbb,utóbb bepróbálkozott. Ha az illető kiírja a korát (ahogyan te is) az már eleve gyanús. Ha a válaszolóktól is kéri a kort, akkor tuti, hogy ismerkedni akar. Sokan nem fogják fel, hogy nem ezért járunk erre az oldalra. Nem kell velem vitába szállni, nekem ezek a tapasztalataim.
2018. márc. 19. 11:06
 14/26 A kérdező kommentje:
Nem akarok veszekedni 13, de valahogy ebben nem értem a logikát. Odaírom a korom és a nemem mert így szoktam meg. Egyébként a neten vagyunk. Lehetnék 60/N is ha akarok... A másik. Pl azért is kérhetek kort meg nemet mert szeretném látni hogy a korosztályom mit gondol.
2018. márc. 19. 11:14
 15/26 anonim ***** válasza:
84%

Kérdező, vegyél már vissza az arcodból kicsit. Számalmas vagy öntelt aki kiírja hogy ne zaklasd de te ennek ellenére zaklatod? Csak azért mert nem válaszol? Ki vagy te hogy neked mindenki köteles válaszolni? Mit képzelsz magadról? Az hogy "ne irj nekem levelet" az azt jeneti hogy "ne írj nekem levelet". Ennél jobban nem lehet elmagyarázni.

"Már én is írtam rá úgy lányra hogy jelezte neki nem kell privi. Viszont fontos kérdést tettem fel, természetesen cseszett válaszolni." "Egy bizonyos része a hölgyeknek nem előítéletes. Szimplán csak szánalmas vagy öntelt."

2018. márc. 19. 11:27
 16/26 anonim ***** válasza:
Én egyetlen egyszer írtam privátot és nem ismerkedés céljából. Nekem viszont sokszor küldtek már privátot. Többsége lány volt. Nyilván ők sem ismerkedni akartak csak eszmecsere volt. Én annyira nem is erőltetem ezt a privát dolgot, de én nem tapasztaltam annyira ezt, hogy ne lehetne privátot írni, mert elküldenének. Persze tény, hogy egy emberre figyelve jobban ki lehet fejteni a dolgokat. Valahol ez a kategória nem arról szól amiről az oldalnak kéne szólnia. Ez tényleg inkább csak egy eszmecsere fórum. Amit a legtöbben csak azért alkalmaznak, amit írtál is. Kíváncsiak, hogy a társadalom különböző rétegei hogyan viszonyulnak dolgokhoz. Nem tud az ember annyi kapcsolatot fenntartani, hogy ilyen dolgokra választ kaphasson. Van amit az ember élőben sose tenne fel. Ezt a részt szerintem alapvetően a sima kíváncsiság motiválja. A többinél meg egzakt és specifikus ismeretszerzés a mozgatója. Persze nyilván nem az ezotériának:D
2018. márc. 19. 11:28
 17/26 anonim ***** válasza:

Talán azért nem írnak vissza mert egy ilyen jellem vagy (gondolom erre használod a privátot):

Felhasznalo Nev20:

Az üzenet szövege: Mert te kinek képzeled magad. Ostoba bunkó retekláda.

2018. márc. 19. 12:12
 18/26 anonim ***** válasza:

én általában válaszolok a levelekre, ha normálisak!

Ha valaki olyan kérdéssel jön, hogy

- szia beszélhetünk?

- szia, attól függ miről szeretnél beszélni

- milyen gyakran masztizol?

és itt be is fejeződött a beszélgetés...

Ha válaszolok egy kérdésre, akkor azzal kapcsolatban én úgy gondolom mindent le írtam! Legalábbis annyit biztos leírtam, amennyit én úgy gondolok, hogy el szeretnék mondani!

és ha utána ilyen kérdésekkel jönnek, akkor ne lepődjön meg senki, ha nem is kap választ!

2018. márc. 19. 12:19
 19/26 anonim ***** válasza:

ja és egyébként van egy srác, akivel már lassan 3 éve tartom itt a kapcsolatot, csak azért mer tudom, hogy neki ennél többre nincs is szüksége és nekem sem

ha valamit elmondanék valakinek, akkor neki ide nyugodtan leírhatom, mert ő meghallgat és segít ha tud. Ugyan ez működik visszafelé is, pontosan azért, mert ő soha nem kérdezett hülyeséget nem is nyomult.

18-as voltam

2018. márc. 19. 12:32
 20/26 A kérdező kommentje:
Ne hazudj 17 es!!! Nem írtam neked semmit.
2018. márc. 19. 12:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!