Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az itt lévő hölgyek miért olyan előítéletesek?
Felteszek egy kérdést ugye. Jön rá válasz. Ez nekem nem elég ezért privátba küldök egy üzenetet mert szeretném ha biztosan megkapná a neki címzett üzenetet. És ekkor jön hogy ne próbálkozzak semmivel, csak dugni akarok, neki nem kell privi, stb. Ez miert van? Tényleg csak érdekelt a teljes véleménye. Ennyire fura ha hátsó szándék nélkül küld valaki privit?
20/F
Mert tényleg van sok idióta akinek már annyitól a pöcke, hogy valaki leírja kérdésben vagy válaszban, hogy: 19/L..
De lehet normálisan beszélgetni itt lányokkal, ez ugyanolyan általánosítás, mint sok más kérdésben a legtöbb állítás..
Kicsit több, mint egy év alatt több, mint 700 privát levélváltásom volt. Kb. 250 fiúkkal, azok nagyon rövidek voltak, és leggyakrabban elhaltak az első válaszomnál. (Csajszi vagy? - Nem.) A lányokkal-nőkkel általában 4-5 levélváltás szokott lenni, de tíz fölött vannak azok, akikkel akár 40-50 levél is volt.
Szerintem nem előitéletesek, hanem nyitottak a hölgyek, de nem mindenre.
pld azért mert válaszoltam egy kérdésre, liírtam hogy nem kérek privátot mert nem fogok rá válaszolni. Ennek ellenére tömegével jöttek a privát dugási ajánlatok, perverz levelek.
Ezen nem gondolkodtál mág el hogy mindennek megvan az oka?
És még mi vagyunk előítéletesek .... 27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!