Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Számotokra a szőrös vagy a szörtelenitett felsőtest a szexibb?
Első!
Akkor nálad a testépítők is csupasz csigák...?
Kérdező!
A szőr az ápolatlanság tükőrképe és ha izmos vagy akkor takarja az izomzatot tehát nincs értelme gyúrni.
Olyan átmenet nincs, hogy karban tartott? Ahol nem kell, ott nincs, és sehol sem dzsungel?
Egy izmos felsőtest jól néz ki szőrtelenül is, meg a megfelelő mennyiségű szőrrel is
A felsőtestnél inkább a karbantartott, vagyis rövidre nyírt, a túl dzsumbujosat nem magyon szeretem, de ha röbidre van nyírva, na az nagyon szexi tud lenni!:)
Egy szőrős vádli, illetve alkar is nagyon izgató tud lenni!:)
Meg délebbi területeken is inkább a karbantartott, vagyis rövidre nyírt, a dzsumbujtól rosszul vagyok..
A szőrös! :)
Egyáltalán nem az ápolatlanság jele, ha egy pasi szőrös. Teljesen normális, legyen is az.
Ahol szőr van ott bűz van!
Gondolom erről a mondásról sem hallottál utolsó.
Nem véletlenül született meg ez a mondás, amit a szőrös hónalj indokol ha megizzad, de ez helytáll minden testrészre is ahol szőr van.
Az igénytelenség meg abból adódik hogy nem foglalkozik magával a férfi csak zuhanyzik jó esetben de nem szőrtelenít és mégis azt gondolják ennyi elég is a férfiassághoz mert jó az rajtam ahogy van... mondván.
Te jó ég, ez meg miféle biológia oktatás??? :D
A büdösséget nem a szőr okozza, a kettőnek semmi köze egymáshoz. Egy szőrtelen férfi is lehet büdös, ápolatlan.
Plusz, azért a szőrösségnek is vannak fokozatai. Nem feltétlenül egy pulikutya bundáját kell elképzelni, ha valaki szőrös férfit emleget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!