Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar kinyalni?
A barátom egyszerűen nem akarja csinálni, többször is szóba hoztam már neki, kérdeztem, mi a baj (nem ízlik, rossz a szaga, csúnya, stb.), de mindig azt mondja, nincs velem semmi baj, és eltereli a témát, beszélni sem hajlandó a dologról. Elsők vagyunk egymásnak, én rendszeresen csinálom neki, és rosszul esik, hogy nem viszonozza, pedig én igényelném.
25N
"és mivel nem vagyunk egyformák el kell(ene) fogadni hogy más vélemények is léteznek"
Nekem semmi bajom azzal, akinél nem oké az orál, az egy másik dolog, hogy olyan pasival sosem lennék együtt, aki nem nyal ki. De elfogadom, aki nem csinálja. Csak amit írtál, arra cáfoltam rá. Hogy ezzel az erővel akkor senki száját se csókold meg, mert ott is jöhetnek ki nem kellemes dolgok. Vagy valóban mi is onnan születünk alulról, tehát nekem az, amihez hasonlítod, hogy egy női nemi szervet csak ezzel tudsz összefüggésbe hozni, hogy abból salakanyag jön ki. Szerinted ennyi egy női nemi szerv? Mellesleg lehet a te feleséged is vágyik rá, vagy netán már más meg is adta neki. Ezt nem tudhatod...
Hááát bizony nem fogtok együtt maradni.
Mert azs "első"-k a mai világban 100 000-ből talán 1 maradnak együtt.
Örülj neki, rengeteg kellemes izgató élmény vár még RÁD :-)
21.
Azért egy szájat ne hasonlítsunk már össze egy nemiszervvel!
A feleségem is undorodik az oráltól tehát nem kell tippelned nem adta meg neki más.
És ahogy mondod vannak ilyen emberek akik nem mindent vállalnak be a szexben ami ahhoz hasonló mint mikor valaki nem engedi az anált!
Olyan nővel biztos nem lennék aki ezt kívánná mert számomra az aztán végképp ocsmány dolog.
Én csak utolsó a te hasonlítási alapoddal jöttem. Ugyanis valakinél a nemi szerv olyan, mint a száj. Azt is szereti csókolni, nyalogatni és azzal örömet szerezni, holott mindkettőn jöhet ki olyan dolog, ami nem gusztusos.
Az, hogy te nem csinálod, a te bajod. Az, hogy a feleséged nem csinálja, az is egy dolog. Amúgy én nem azt mondtam, hogy a te feleséged kielégít bárkit is orálisan, hanem hogy őt bárki lehet, hogy kielégíti orálisan. Vagy ha legalább egyszer valaki csinálná neki, rájönne, hogy milyen jó is és vágyna rá.
Szóval az orális szexet ocsmány dolognak nevezni, na, azt azért ne. Lehet ha téged is kielégített volna bárki is orálisan az életedben de úgy tényleg tapasztaltan és jól, tudnád, hogy miről beszélünk és te magad is vágynál rá.
Akkor nekifutok mégegyszer másképpen fogalmazva!
A száj higiénikusabb szerv a neminél még akkor is ha egy ápolt emberről beszélünk mert azon többszőr megy be kaja mint ki, ellenben a nemiszerven többszőr távozik mint bemegy valami és éppen ezért lesz mondjuk így más szaga mint egy szájnak amit fogmosással napjába többszőr tudsz ápolni, frissíteni de ott lent erre nem nyíllik mindég lehetőség, ezért hajlamos a bepállásra ami megintcsak taszító szagokkal bír és mosás után is megmarad, na ettől undorodok!
Úgy értettem én is hogy a páromat sem elégítí ki senki ne aggódj továbbra sem.
Na, most az írásodból az derül ki hogy te abban a tévhitben vagy hogy mi ezr a párommal sosem próbáltuk és tapasztalat nélkül fogalmazunk erről véleményt! Had nyugtassalak meg én és ő is próbálta és nem csak egymással hanem mással de egyikünk sem jött be egyik oldala sem a dolognak tehát ha adták akkor is unalmas volt én sepicel volt hogy megkértem a partnerem inkább hagyd abba ne fárazd magad mert unom és nem érzek semmi izgatót , aztán mikor én csináltam úgy kb. a hányinger kerülgetett és volt hogy időelőtt befejeztem vagy el sem kezdtem.
Így mi maradunk annál hogy ez egy ocsmány dolog és inkább hagyjuk azokra akiknek van gyomruk hozzá és ne rugozz ezen bizony vannak ilyen emberek is bármennyire is furcsa.
26-os, nem akarok beleszólni a vitátokba, csak tennék pár megjegyzést.
1, a szájban pontosan ugyanazok a baktériumok találhatóak meg, mint amik a nemiszervnél.A szájat se tudod sterilizálni, bármenynre is azt hiszed, hogy a mentoltól steril lesz, ugyanis az emésztőcsatorna 1 állomása a száj, ahol már megkezdődik az emésztési folyamat, így szükségesek a lebontó enzimek.
2,Olyan nincs, hogy valaki alapos mosakodás után büdös legyen.
Ahogy a szájra van fogkrém, nemi szervre is van intim mosakodó, akár illatosított is.Pontosan ugyanazt el lehet érni a puncinál, amit rágóval a szájon.
Nem tudom, hogy miért vanank ellenéréseid a dolog iránt, de teljesen abszurd dolgokat képzelsz bele az orláis szexbe....
Milyen érdekes hogy mennyire nehezen tudják páran elfogadni hogy nem vagyunk egyformák!!
Öltözködésbe minden férfi egyforma , de a szexben had én döntsek magamtól az “élményeimnek” köszönhetően és ne az befolyásoljon hogy valaki térítő litániát ír azután hogy el sem olvasta figyelmesen az okfejtésemet.
Büdös szájat azért érzed mert nincs előtte semmi ezért szabadon terjed , ellenben a puni be van csomagolva.
Ezzel a teóriáddal nem sokra megyünk mert így nem jó a hasonlat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!