Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom nem akar kinyalni. Tudom az okát, de hogy lehet változtatni rajta?
Figyelt kérdés
2015. aug. 16. 13:20
2/10 anonim válasza:
Kérd meg rá,ha még akkor se, akkor neked sem kell fuvolázni, ha még azt így is elvarja útnak kell engedni.
3/10 A kérdező kommentje:
Azt mondja, egyszer régen valakié nem volt tiszta, és kiütötte a száját. Azóta nem szereti. De nekem ez hiányzik.És velem nem történne ez,én nagyon odafigyelek a tisztaságra. Ahogy ő is. Én minden alkalommal kielégítem orálisan. Meg szoktuk beszélni a szexuális igényeinket, de ha ennyi idő után most mondanám...valahogy zavarban érezném magam.
2015. aug. 16. 13:27
4/10 anonim válasza:
Valamiért biztos nem szeretné...
Mondjuk ha egy pasi írná ki, hogy őt nem akarják le pippantani, egyből az lenne, hogy ne kényszerítse a másikat arra, amit nem akar.
Szerintem kérdezz rá miért aztán próbáld meg rá beszélni, hogy csinálja.
5/10 Karesz6969 válasza:
Lehet ha megszünteted az okot amit nem tettél publikussá...szerinted így hogy segítsünk???
6/10 Karesz6969 válasza:
ok, szinte egyszerre írtuk a válaszokat....hagyd ott...én ezt tenném a helyedben.
7/10 anonim válasza:
A jó szexben fontos az őszinte kommunikáció és a kölcsönösség. Én a helyedben egyenesen megbeszélném vele a témát. Egyébként beszélni róla majdnem olyan jó, mint csinálni. Csak más.
8/10 anonim válasza:
Nálunk is ez az egyik gond ,ö elvárja én nem kapom meg, állitólag nem szereti
9/10 anonim válasza:
Egyszerű: ha nem nyal ki, Te sem szopod le! /F.
10/10 anonim válasza:
Ha nem tudjátok összeegyeztetni a szexuális preferenciáitokat akkor lőttek a kapcsolatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!