Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom nem akar kinyalni. Tudom az okát, de hogy lehet változtatni rajta?
Azt mondja, egyszer régen valakié nem volt tiszta, és kiütötte a száját. Azóta nem szereti. De nekem ez hiányzik. Két és fél éve vagyunk együtt. Eddig talán ötször volt. És velem nem történne ez,én nagyon odafigyelek a tisztaságra. Ahogy ő is.
Én minden alkalommal kielégítem orálisan. Meg szoktuk beszélni a szexuális igényeinket, de ha ennyi idő után most mondanám...valahogy zavarban érezném magam. Talán nem is érdekli, hogy nekem ez így kissé rossz? 21 vagyok amúgy..
Tényleg fantasztikusan működik egy párkapcsolatban ha mindkét fél megpróbál kommunikálni!:)
Vedd rá egy közös fürdés után, kezd el kényeztetni szájjal majd közöld hogy Te is kéred. Aztán ebből csinálj rendszert, simán lehet idomítani a férfit is. Kap törődést egy jó nyelvhasználat után, majd többet használja a nyelvét!:P
Az butaság, hogy nem volt tiszta, és azért ütötte ki a száját. Magyarul, herpeszt kapott a párod egy volt barátnőjétől. A herpesz meg olyan, hogy egyszer elkapod, és onnantól nem hogy tisztálkodással de gyógyszerrel sem lehet kipaterolni a szervezetedből és nem csak nemi úton terjed, pl nálam ötéves koromban jött elő először.
Ez csak kifogás egyébként is. Ő nem szeretné csinálni, ha akarná eleve nem zavarta volna ez a dolog. Szóval beszélj vele őszintén, hogy neked ez hiányzik, mert szereted, ha kinyalnak. Vagy te se kényeztesd addig, amíg nem lehet megbeszélni vele ezt a dolgot. Bár ezek szerint különbözőek az igényeitek. Vagy megoldod mással, vagy szakítotok és úgy oldod meg mással. Ezek a lehetőségek.
En megtudom erteni!
Nekm sem lenne ehhez gusztusom...
"Meg szoktuk beszélni a szexuális igényeinket, de ha ennyi idő után (Két és fél év!!!) most mondanám...valahogy zavarban érezném magam."
Kiscsillag, mit károgsz ha még nem jelezted felé a bajodat? látom nagyon meg szoktátok beszélni a szexuális igényeiteket....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!