Van itt olyan, aki bevallja, hogy igénytelen, és nem is akar rajta változtatni?
Figyelt kérdés
Ha igen, akkor miért nem akar? Kort, és nemet is írjatok, kérlek!2014. nov. 20. 09:31
1/2 anonim válasza:
Attól függ mit értesz igénytelenség alatt :)
32/F vagyok, és próbálok egyensúlyozni a lustaságom és a szükségszerűség között. Nem akarok túl sok időt szánni olyan dolgokra, amelyeknek sosincs vége, mint pl. a takarítás.
2/2 anonim válasza:
29 éves nő vagyok.Nagyjábóli rendet fenntartok a lakásban,főzök 2-3 naponta,mosok,2 naponta porszívózok,naponta seprek,3 hós babánkat teljesen ellátom.Ennek ellenére a férjemnek egy dologtalan,lusta,trehány nő vagyok.Az tény,hogy trehány vagyok és olykor szanaszét hordom a dolgaimat,de ez még z elfogadható kategória.A párom mindent kidob,elpakol és amint hazaér a munkából,az az 1.kérdése hogy ma mit csináltam.A gyerekkel való foglalkozás,mosás,főzés,elfogadható rend fenntartása neki semmi,az a nő dolga.Nálamnál sokkal igénytelenebb nők vannak...változok apránként,de az alap probléma hogy lassú,komótos ember vagyok.Nem vagyok a háztartásom rabszolgája és a férjemé se.Azt már nem tudom elviselni ha cseszeget.Mikor elvett feleségül ismert,hiszen együtt éltünk.Miért nem gondolkodott előbb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!