Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van itt olyan, aki bevallja,...

Van itt olyan, aki bevallja, hogy igénytelen, és nem is akar rajta változtatni?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor miért nem akar? Kort, és nemet is írjatok, kérlek!

2014. nov. 20. 09:31
 1/2 anonim ***** válasza:

Attól függ mit értesz igénytelenség alatt :)

32/F vagyok, és próbálok egyensúlyozni a lustaságom és a szükségszerűség között. Nem akarok túl sok időt szánni olyan dolgokra, amelyeknek sosincs vége, mint pl. a takarítás.

2014. nov. 20. 10:46
 2/2 anonim válasza:
29 éves nő vagyok.Nagyjábóli rendet fenntartok a lakásban,főzök 2-3 naponta,mosok,2 naponta porszívózok,naponta seprek,3 hós babánkat teljesen ellátom.Ennek ellenére a férjemnek egy dologtalan,lusta,trehány nő vagyok.Az tény,hogy trehány vagyok és olykor szanaszét hordom a dolgaimat,de ez még z elfogadható kategória.A párom mindent kidob,elpakol és amint hazaér a munkából,az az 1.kérdése hogy ma mit csináltam.A gyerekkel való foglalkozás,mosás,főzés,elfogadható rend fenntartása neki semmi,az a nő dolga.Nálamnál sokkal igénytelenebb nők vannak...változok apránként,de az alap probléma hogy lassú,komótos ember vagyok.Nem vagyok a háztartásom rabszolgája és a férjemé se.Azt már nem tudom elviselni ha cseszeget.Mikor elvett feleségül ismert,hiszen együtt éltünk.Miért nem gondolkodott előbb?
2014. dec. 1. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!