Miért ítélik el, ha valaki akar és mer változtatni?
Egyszer már voltam menyasszony, de szakítottam, mert egyre több dolgon látszott, hogy nem működik. Elkezdtem az egyetemet, de rájöttem, hogy nem ez az, amit csinálni szeretnék, ezért kijöttem külföldre szerencsét próbálni. Jövő szeptembertől teljesen mást fogok tanulni, mint amilyen a korábbi szakom volt.
Azelőtt állandó önértékelési problémákkal küzdöttem, de felülkerekedtem rajta, és most harmóniában vagyok önmagammal.
Elkezdtem egy tök új nyelvet tanulni az alapoktól, és még fogok többet is.
Sokan ha ilyeneket hallanak rólam, elkönyvelnek határozatlannak, döntésképtelennek, és gyerekesnek, mert hogy nem tudom, mit akarok
20l
Van aki azt látja meg, hogy mersz változtatni,
valaki azt, hogy mindig mást csinálsz. Kérdés
az, hogy mennyi dolgot kezdtél el, és mennyit
fejeztél be?
Külföldre jöttem, külföldön is vagyok. 4 idegen nyelven beszélek (van köztük anyanyelvi szintű és alapfokú is).
Nagyon rossz családi és anyagi körülmények közül származom, kétszer volt depresszióm, most mégis itt vagyok egészséges önértékeléssel és tervekkel.
nincsen ebben semmi különös,sima útkeresés.
az egyik dolog nem jött be,akkor nem makacsul ragaszkodni kell hozzá ha nem működik és nincsen belőle haszon,hanem változtatni.
ez a tanulás és fejlődés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!