Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor most baja van velem? Meg akar változtatni? Mi lehet velem a probléma? Nem értem.
Az ilyen célzások általában a: "KIráz a ku*va hideg ettől necsináljadmá, fejezzedbeba**meg!" legyengített udvariasított formái.
tudom hogy ezzel ünneprontó leszek, de komlyra véve, ha egy srác ilyeneket mond, akkor szerintem már nagyon komolyan zavarja a dolog, különben nem szólna semmit. Az hogy nem csinál többet célozgatásnál, meg azért van mert szeret és próbál tisztelni téged.
Szerintem nem megváltoztatni akar, csak szeretne látni néha nőként is megjelenni. Valószínűleg izgató lenne számára, ha nem csak elképzelni tudna mint nőt. Szeretné látni milyen vagy smink nélkül, lányos cuccokban, felszabadultan és nem szerepet játszva a külvilágnak.
Attól hogy milyen életérzést, életstilust tartasz a magadénak, még ember vagy, és vannak pillanatok amikor kiváncsi a valódi énedre. A lányra, ami a smink és a külső burok alatt rejtőzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!