Miért jobb az érdekes, megoldhatatlannak tűnő feladat a kevésbé nehéz (talán csak 1-2 új elemet tartalmazó) feladatnál? (Gondolom nem azért, mert a programozók szeretnek akár 2 hónapig is egyetlen egy probléma felett ülni. )
Szerintem relatív, hogy mikor/kinek melyik a jobb.
De az első több agymunkára és megoldáskeresésre sarkall.
KK. :) Jöhet még. :)
Első:
pl. adott egy olyan feladat, ami felkelti az érdeklődésedet, de nem tanultál,hallottál még róla, nem találkoztál még vele.
Pl.: nem kellett még 3d-s "valamit" csinálnod, de most megláttál a neten egy ilyen problémát és eszedbe jutott valami, amihez 3d-s ábrázolás kell, így nekiállsz.
Ha nem sikerül, akkor meg "maga alá esik" >bánatában<. Én ismerek ilyen embert. Porgramozás érdekli, de ha azt hallja, hogy van egy "érdekes" feladat, akkor ő egyből úgy veszi, hogy számára az lehetetlenség megoldani.
Ja és olyanokat gondol ki magának, ami lehet, hogy érdekes(számára) ÉS megvalósíthatónak tartja.
De ha más mondja, hogy egy feladat érdekes, akkor val.szeg megvalósíthatatlannak tartja.
nálam inkább az van ötlet van, de megvalósítás nincs
ha van amit megtudnék valósítani, akkor ötlet nincs
"nálam inkább az van ötlet van, de megvalósítás nincs "
nálam inkább az van hogy ha van ötlet, akkor nem tudom megvalósítani
javítva ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!