Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nem akar kinyalni, ez miért lehet? Megkérdezem az nem gáz, nem fog megharagudni?
Figyelt kérdés
2016. márc. 12. 18:15
1/13 anonim válasza:
konkrétan megmondta, hogy nem akar ?
2/13 anonim válasza:
Kérdezd meg, egy kapcsolatban fontos a kölcsönösség.
3/13 A kérdező kommentje:
Nem, hanem már a tizenpáradik alkalomnál tartunk de ő csak a csiklóm izgatja.
2016. márc. 12. 18:17
4/13 anonim válasza:
Akkor hagy a fenébe. Ha tényleg szeretne, akkor ő maga is kívánna téged és kívánná azt is hogy kinyaljon. Ez alapvető dolog, hozzá tartozik az előjátékhoz.
Sumák alak, csak dugni akar.
5/13 Sunshinedoll válasza:
Kérdezd meg szex közben, hogy kinyalna-e. Ha nem, hát nem. Nem mindenki szereti.
6/13 anonim válasza:
utolsó, ez hülyeség, ha szeretem a bnőm, akkor kérés nélkül nyalnám falnám minden porcikáját, az együttlétek alkalmával...
kérdező, annyi hogy csak dugdosni akar téged, szereti a finom a finom kis szűk punid, de nem téged..
7/13 anonim válasza:
Na, azért ne essünk már túlzásba, hogy azért mert nem nyalja ki a barátnőjét, már nem is szereti. Ez nettó hülyeség. Én sem vagyok oda az orálért, próbáltam számtalanszor, egyszerűen nem szeretem, ez van, se adni, se kapni, ettől független imádtam a barátomat és orál nélkül is tökéletes volt a szex.
9/13 anonim válasza:
Hülyeség eleve következtetéseket levonni. Meg kell beszélni, aki ezért megharagudik, az éretlen minden társas kapcsolatra. Ha oka van, ha csak gátlásos, néma gyereknek...
10/13 anonim válasza:
Azt szeretném kérdezni hogy meg van a kölcsönösség az elő játékban, tehát te is szoktad orálisan kényeztetni a párodat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!