Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Milyen különbséget tapasztaltatok szex, punci terén szülés előtt kontra szülés után?
nem hüvelyi uton szültem (sajnos) 13 óra kőkemény vajúdás után azonnali sürgősségi császár lett Életmentő műtét volt mert majdnem ott maradtunk a szülőágyon.
27. héttől elvoltunk tíltva szex téren mert a méhszájhoz közel volta méhlepény. szülés után 8 héttel tudtunk újra szexelni. mivel elég rég szexeltünk olyan szűk voltam hogy első neki indulásból nem is tudta a párom betenni. pedig nincs nagy neki.
a császár miatt nehezen nedvesek szóval ez így probléma.
kb 3. 4. nekifutásra sikerült a behatolás. Csillagokat láttam kb mintha 20. alkalommal veszteném el a szüzességem. páromnak is fájt mert nagyon szűk feszes és izmos volt a hüvelyem.
ma már nem kell annyit bénázni a nedvesedés is kezd helyre jönni (15 hónapja szűltem)
24N
Én olyan szűk maradtam, hogy az új nőgyógyászom nem vette elsőre észre rákszűrésnél, hogy szültem, pedig hüvelyi szülés volt.
Mindenki más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!