Menstruáció alapján mért kor kontra uh méretek alapján mért kor - melyik alapján várjam a szülést?
Figyelt kérdés
A mensi alapján most 38+1 a baba, uh alapján kb. 39+4. A súlyát 3600g-ra becsülték. Mit gondoltok, hetek vagy napok vannak hátra? Melyik a pontosabb? A dokim nem alkotott véleményt. Érdekelne, ti mit tapasztaltatok.2013. nov. 13. 09:59
1/2 anonim válasza:
Szia, inkább mensi alapján. Persze lehet hogy korábban jön. Nekem mindig picit nagyobb volt a baba, de plusz egy hetet így is ráhúztam vele, sőt, még indítani is kellett... szóval ilyen téren nem érdemes az uh-os méretekkel számolni.
2/2 anonim válasza:
Szia!
En 39+6 hkm vagyok,ultrahang szerint egy hete kellett volna szulnom. En ugy gondolom,hogy a mensi alapjan szamolt idopont inkabb a mervado,hiszen az uh a meretekbol szamol,de ugye ket ujszuott kozott hatalmas elteres lehet suyban,hosszban.Van olyan baba ,aki 4,5 kiloval szuletik,van aki pedig 3 kiloval,es lehet,hogy ugyansnnyi idore szulettek.
Raadasul a dokim szerint az uh altal mert suly nagyon nem megbizhato mar a vege fele,ami szerintem igaz lehet,mert a baratnomnek a 39. heten kerek 4 kilora irta a babajat,aki ra 2 napra 2 kilo 90 dekaval szuletett :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!