Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szules utan 9 hettel menstruacio?

Szules utan 9 hettel menstruacio?

Figyelt kérdés
Kezdem az elejerol. Voltam kontrollvizsgalaton es ott a doki mindent rendben talalt. Vizsgalat utan 6 napig barnaztam (7. heten mentem kontrollra). En szakadtam belul is szules kozben. Azt mondta h lehet mar nemi eletet elni. Mi probaltunk, de persze nem volt kellemes, fajt. Ez egy reggel tortent es du-ra lett barnazasom, majd masnaptol eros elenkpiros verzes. Nem gorcsolok. Ez lehet mar menses szules utan 9 hetre vagy belul a sebem verezhet ahogy "meg lett piszkalva"? Amugy csak szoptatok, most ha ez menses akkor kevesebb lesz a tejem is? Aggodok...
2013. okt. 15. 06:31
 1/7 gabszem ***** válasza:
Én nagyon szakadtam belül, órákig varrtak,vért is kaptam. Nem tudtam szoptatni se, hetekig nagyon gyenge voltam. Nekem szülés után hat héttel már megjött. Ha nem szoptatsz akkor nem korai. Hát a nemi élet még fél év után is fájt. A sebed nem hiszem hogy vérezne mert pár nap alatt összeforr. Nagyon gyorsan gyógyul a nyálkahártya miatt.
2013. okt. 15. 07:11
 2/7 A kérdező kommentje:
Csak szoptatok, de most megijedtem, mert olvastam h menses alatt a tej ize megvaltozik es a baba sem fog annyit enni. Remelem nem fog elapadni. Szoval akkor nincs koze a belso "sebnek", ez megnyugtatott. Nagyon verzek... En azt hittem h egy darabig nem fog megjonni meg... :-(
2013. okt. 15. 07:28
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem is kb 8-9ik héten jelentkezett először a menstruációm,és onnantól havonta, valóban vannak olyan babák akik nem esznek annyit menstruáció alatt,de olyanok is vannak akiket nem zavar :)
2013. okt. 15. 08:23
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem sem a sebed miatt történt, hanem menstruálsz. Nekem is pont kilenc héttel szülés után jött meg, szintén barnázással kezdődött, azután pedig erős vérzésem volt. Csak nálam fordítva történt: elapadt a tejem, azért jött meg. Szerintem ne aggódj, mire legközelebb megjön legyen tejcsi a fagyasztóban, hogy ha tényleg megváltozik az íze pár napra, és a babád nem fogja szeretni, legyen egy kis tartalékod..
2013. okt. 15. 12:49
 5/7 A kérdező kommentje:
Szerencsere a kezdetektol fogva sok a tejem (kopp-kopp-kopp), ezert tettem es teszek is el mindig a fagyasztoba. En is arra gondoltam h felhasznalom ha most nem izlik majd neki.
2013. okt. 15. 14:15
 6/7 A kérdező kommentje:

Kedves 1-es! Te egyaltalan nem tudtal szoptatni?

Kedves 2-es! Te menstruacio alatt szoptattal?

2013. okt. 15. 14:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Igen,de nekem az elejétől nagyon kevés tejem volt,kellett pótlás, de menstruáció alatt is ugyanugy megitta az anyatejet!
2013. okt. 16. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!