Szules alatt szakadas? Kontroll?
Figyelt kérdés
Szules kozben sajnos szanaszet repedtem belul es egy kisebb gatvagasom lett. Tegnap tukorbol megneztem a sebem es csak egy kisebb feheres heg latszik (gondolom a gatvagas). Mivel belulrol repedtem nagyon, nagyon felek a hnapi kontrolltol. Aki jart igy mint en, annak fajdalmas volt a huvelyi vizsgalat? Mit nez meg a doki?2013. okt. 1. 09:06
1/4 anonim válasza:
nekem nagyon, mintha újból szültem volna. Viszont előtte eszembe sem jutott, hogy fájhat, úgyhogy hirtelen halálként csak ott ért a sokk. Varrás helyét nézte a doki, hogy rendben gyógyul-e
2/4 anonim válasza:
Én is repedtem, jó mélyen, de nekem nem fájt a vizsgálat. Mielőtt hazaengedtek gondolom akkor is megvizsgáltak. Ha az nem fájt szerintem ez sem fog.
3/4 A kérdező kommentje:
Igen megvizsgaltak es akkor is tartottam tole, de nem fajt az. A doki csak epphogy odatette az ujjat, nem nyult fel. De most ultrahanggal mas lesz gondolom. Akkor ez is olyan h vagy fajni fog vagy nem... De lesz rakszures is sztem. :-\
2013. okt. 1. 11:24
4/4 anonim válasza:
Nekem hasi Uh-t csinált viszont a kacsát feldugta, de az sem fájt. Nem lehet amúgy hogy felnyúlt csak nem érezted mert gondolom azért a méhszájat nézik ilyenkor meg a méh helyzetét ahhoz meg szerintem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!