Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagosabb nemi életet élő lányok, néha fantáziáltok arról, hogy egyszer ledominálnátok egy fiút?
Igen, szoktam, de csinálni is szoktuk a barátommal. :)
(Küldjetek nyugodtan privátot, nem zavar, úgyis kitörlöm.)
Jó ez a ledominálnátok szó. :D Az "átlagosabb nemi élet" nálam azt jelenti, hogy néha ő irányít, néha én. Szóval ilyen alapon talán igen is lehet a válasz. De ha már fantázia van, akkor azt meg is lehet beszélni a partnereddel, hiszen azért is van, hogy mindent megbeszéljetek.
(mi ez a zárójeles privát para? azt hiszitek, hogy majd pont itt, pont nektek fognak küldeni egy csomót, nem? hagyjuk már...)
#5 Egy cipővel kapcsolatos kérdésre válaszoltam, és 7 privát üzenetet kaptam férfiaktól, sokan még képeket is linkeltek, amit nem akartam megnyitni. Ha egy cipős kérdésből ennyit össze lehet szedni, akkor egy szexuális témájúból szerinted nem lehetne? :D
És a cipősön kívül sok más olyan dologgal kapcsolatban kaptam üzeneteket, amiknek semmi közük a szexhez...
Szóval igen. Pont nekünk, pont itt.
#4 voltam (azt hiszem)
Én fiú vagyok, de sok srác vevő erre szóval egyszerűen válhat a fantázia valósággá.
Szép napot!
Köszi a válaszokat! Nem számítottam tömeges komment-rohamra, kérdésem pont azoknak szólt, akik nem mélyedtek el a bdsm és társai témákban. A (le)dominálás faramuci szó, beismerem.
Def.: leuralás szexuális töltettel; dominaként ill domináns félként viselkedés az ágyban.
Feltételezésem szerint egy magasabb libidóval bíró nő bizonyosan fantáziálhat ilyesmiről is, akár a pasijával, akár valaki mással aki ezt hozza ki belőle. Tényleg, az lehet, h valaki épp ilyen vágyakat vált ki?
Magamból kiindulva, bizonyos nők egyértelműen domináns vágyakat váltanak ki, mások viszont - az igazán bombasztikus és nehezen elérhető hölgyek - épp a behódolás gyönyöre iránti vágyaimat korbácsolják fel.
hát én eléggé visszafogott vagyok, többnyire a párom dominál az ágyban, de pont két napja volt, hogy megszállt a kisdomina, ráugrottam és "megdugtam" konkrétan :D
ő is csak lesett
lefogtam a kezét, leszorítottam a csípőjét és úgy lovagoltam, ahogy nekem jól esett, aztán amikor elértem a csúcsra mellérogytam egy kicsit pihenni, de persze utána folytattuk a "megszokott" módon
de olyan jó érzés volt neki, hogy pár perce is ezébe jutott, hogy hogy megdugtam pár napja :D
nekem ez volt a kis domina pillanatom, de szeretnék még ilyeneket, pl kikötözni, akár lovagló pálcát is vennék.... :D engem kifejezetten izgatnak ezek a dolgok is, de vissza ugyanúgy, tehát nem bánnám, ha lekötözne és bekötné a szememet, esetleg a szokottnál jobban elfenekelne...
A hétköznapi életben a barátom domináns alkat, nem nyom el ugyan, de attól még szeret vezetni. (Én nem bánom, mert nagyon hajlik a kompromisszumokra, mielőtt valaki félreértené.) Az ágyban is szeret domináns lenni, amit vonzónak találok, de a másik oldala is izgat. Pont azért, mert általában domináns, néha-néha szeretném, hogy én legyek a főnök. Az is közrejátszik, hogy a barátom nem nagyon nyög általában, halk típus, de ha én irányítok, megtehetem, hogy addig játszadozok vele, húzom az orgazmusait, amíg a végén nem nyög. Ez is benne lehet a pakliban az én esetemben. :) No meg az, hogy másnak nem hagyná, hogy kikötözze, bekösse a szemét. Tetszik, hogy nekem viszont kiszolgáltatja magát, mert megbízik bennem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!