Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lett ennyire népszerű ez a kikötözős szex téma? Tényleg ennyire tetszik itt ez vagy csak fantáziáltok róla?
Figyelt kérdés
F/332017. dec. 4. 13:40
1/15 anonim válasza:
én azért szeretem mert imádok alárendelt szerepet betölteni a szexben! N
2/15 anonim válasza:
Sajnos, amíg nincs partner, csak fantázia marad. :(
3/15 anonim válasza:
Az ilyen szurke 50 arnyalata cuccok nepszerusitik es ettol jobban megelhetik
4/15 anonim válasza:
A túlzott felsőoktatás miatt van, pszichológusbol is többet "gyártanak", a kötélgyár meg nem állhat le.
5/15 anonim válasza:
14:18 - Te most csak véletlenszerűen egymás mögé tettél három gondolatot és ez lett belőle?
Egyébként nem tudom, tényleg több a kérdés, engem meg érdekel.
22/f
6/15 anonim válasza:
Nehez jo partnert talalni ki akarja a vagyait megelni is
33F
7/15 anonim válasza:
Sok hülye tini felhájpolta a szürke 50 árnyalatát.
Az viszont hogy a baratom a két kezem megköti és aztán ugy kényeztet ahogy csak akar, és a gyönyörtől nem tudok elhuzodni az már nekem is tetszik.
8/15 anonim válasza:
#5:
A kötelet csak gyártják, csak gyártják, a sok pszichológus jó aránnyal dolgozik, így nem akasztanak az emberek, hanem kötöznek! :)))
9/15 A kérdező kommentje:
Én személy szerint teljesen másképp állok ehhez,meg egy kicsit kezd ez is amolyan fősodrattá válni.Azt feltételeztem eddig,hpgy aki ezt szereti,az nem is igazán tudja miért,csak mert trendi lett.
2017. dec. 4. 22:24
10/15 anonim válasza:
Van benne valami, de elég kapuőrösnek tűnik ez a hozzáállás (csak a jókat kell beengedni). Szerintem tök jó, amíg biztonságosan próbálkoznak, én még segítek is szívesen.
22/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!